Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NyalokAA

senior tag

válasz Beantech #13351 üzenetére

Sajátom most lesz 9 éves. Én is 140-ért vettem . Sajnos már repedt deréktámasztó membránnal érkezett ami a használatot éppen nem befolyásolta , de azonnal kérdés nélkül küldtek egy komplett deréktámasz szerkezetet. Természetesen az enyém is személyes megtekintés után lett megvásárolva. +múlt héten meg akartam húzni a kartámaszt és megforgott a csavar a menetben :DDD sikerült is 0-ra redukálni. Elvittem egy esztergályoshoz aki pár perc alatt fúrt bele másikat és kis küzdelem árán visszaszereltem. Közben persze kiderült , hogy nem csak én voltam a ludas mert már a gyárban ferdén fúrták a karra a menetet , de ez már másodlagos. Én lehet szerencsés vagyok , de nekem minden funkció hibátlanul működik. Nem recseg nem ropog , nem lóg sehol . A mesh feszessége és mintázata is olyan hibátlan mintha tegnap gyártották volna. A lábcsillagtól eltekintve , ha nem is újnak , de újszerűnek simán mondanám. Személy szerint nagyon elégedett vagyok vele. Múltkor behoztam egy napra az irodába és este lusta voltam hazavinni. Betoltam a gép elé otthon a régi gamer székemet és a sírás elkapott , de az asszony is mikor hazajött és kérdés nélkül belehuppant csak nézett , hogy bírtunk ebben régen ülni és mindjárt leszakad a gerince.
    Én is úgy gondolom , hogy küldeni a kevésbé bevizsgált nem annyira kelendő darabokat küldik. Szomorúan olvastam , hogy az elmúlt pár hónapban itt kb ~3an is jelezték , hogy élvezhetetlen széket kaptak. Persze az áremelés se a legjobb reklám. ~180 ezer már az a pénz ahol inkább az ember nézegesse a gyártó oldalát és , ha van ~20-30%-os akció inkább vegy meg újként ;)

Új hozzászólás Aktív témák