Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
IKEA Markus szekem helyett keresnek valami komolyabbat nagyon max. 200k-ig. Ha alatta van valami jo, akkor ne tartsatok magatokban.
Home office-ban tolom, programozok.
A Markus hattamlajat neha igen kemenynek erzem, faj benne a hatam. Jo lenne valami emberbaratabb, a hatamhoz, gerincemhez jobban illeszkedo cucc.
Adottsagaimat tekintve 90 kg es 175 cm korul vagyok. Teherbirasat tekintve a szek jo lenne ha nem lenne kicentizve (na nem mintha szukseg lenne ra, csak szeretem, ha van a szekekben anyag).
Hintazni ne hintazzon, vagy be lehessen ugy allitani. A Markust is ugy hasznalom. Max 3-5 centit dol hatra a hatlap.
Alapelvarasom az allithato karfa (magassagban, oldaliranyban, illetve elore hatra lehessen tolni a karfa lapjat - ha ezeken kivul valamiben tobbet tud, az sosem hatrany.
)
A Markusnal, barhogy ulok, az alkarom jo resze mindig log a levegoben. Ezt egy normalis karfaval ki lehetne kuszobolni szvsz.
Legyen benne allithato derektamasz.
Lehetoseg szerint szovet legyen, mesh hatlappal, vagy zart is jo, de azert szellozzon, amennyiben lehetseges.
A Herman Millerek kiesnek a brutalis aruk miatt.
Az alabbiakat ki fogom probalni, ha irtok meg, hogy mit probaljak a fenti igenyek alapjan, akkor azt koszonom.
Az Antares szekekrol mi a nepitelet? A Boston H es a Lexington tetszik.
Gamer vonalrol a Noblechairs Hero-t neztem.
IKEA vonalrol az uj gamer MATCHSPEL-t nezem majd meg.Koszi a segitseget!
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Külpolitika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest