- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
IKEA Markus szekem helyett keresnek valami komolyabbat nagyon max. 200k-ig. Ha alatta van valami jo, akkor ne tartsatok magatokban.
Home office-ban tolom, programozok.
A Markus hattamlajat neha igen kemenynek erzem, faj benne a hatam. Jo lenne valami emberbaratabb, a hatamhoz, gerincemhez jobban illeszkedo cucc.
Adottsagaimat tekintve 90 kg es 175 cm korul vagyok. Teherbirasat tekintve a szek jo lenne ha nem lenne kicentizve (na nem mintha szukseg lenne ra, csak szeretem, ha van a szekekben anyag).
Hintazni ne hintazzon, vagy be lehessen ugy allitani. A Markust is ugy hasznalom. Max 3-5 centit dol hatra a hatlap.
Alapelvarasom az allithato karfa (magassagban, oldaliranyban, illetve elore hatra lehessen tolni a karfa lapjat - ha ezeken kivul valamiben tobbet tud, az sosem hatrany.
)
A Markusnal, barhogy ulok, az alkarom jo resze mindig log a levegoben. Ezt egy normalis karfaval ki lehetne kuszobolni szvsz.
Legyen benne allithato derektamasz.
Lehetoseg szerint szovet legyen, mesh hatlappal, vagy zart is jo, de azert szellozzon, amennyiben lehetseges.
A Herman Millerek kiesnek a brutalis aruk miatt.
Az alabbiakat ki fogom probalni, ha irtok meg, hogy mit probaljak a fenti igenyek alapjan, akkor azt koszonom.
Az Antares szekekrol mi a nepitelet? A Boston H es a Lexington tetszik.
Gamer vonalrol a Noblechairs Hero-t neztem.
IKEA vonalrol az uj gamer MATCHSPEL-t nezem majd meg.Koszi a segitseget!
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest