Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uyuarasy
tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Bocs, elegge le van szabalyozva a munkahelyi kornyezet, charmappal meg nem irogatnek ha nem gond...
Szoval nyilvan ez is egyeni preferencia es parameterek alapjan megy, de pl. en hajlamos vagyok indokolatlan helyzetekben is izzadni, ezert jobb erzes a textil boritasu szekben ulni (a bor szekeinket a vendegek hasznaljak
). Tisztitani meg nem kellett, meg csak par hetes, viszont hasonlo anyagbol vannak a munkahelyi szekek is es nem latszik rajtuk semmi - bar igy belegondolva nem tudom mi baja tortenhet, nem ontok ra semmit, meg ilyenek
. Ha jol emlekszem lecipzarozhato a huzat es gepben is moshato ha valami megis tortenne. Szerk.: auto-correct-correct
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 5500 RTX 2060 16GB DDR4 512GB NVME
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szoval nyilvan ez is egyeni preferencia es parameterek alapjan megy, de pl. en hajlamos vagyok indokolatlan helyzetekben is izzadni, ezert jobb erzes a textil boritasu szekben ulni (a bor szekeinket a vendegek hasznaljak
). Tisztitani meg nem kellett, meg csak par hetes, viszont hasonlo anyagbol vannak a munkahelyi szekek is es nem latszik rajtuk semmi - bar igy belegondolva nem tudom mi baja tortenhet, nem ontok ra semmit, meg ilyenek
. Ha jol emlekszem lecipzarozhato a huzat es gepben is moshato ha valami megis tortenne. Szerk.: auto-correct-correct