- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Nem, bocsi, akkor félreérthető volt.
10mm-es kell, és az a része nem kotyog. A fémtengely rendesen stabilan áll az állvány furatában, ott van egy zégelgyűrű is, az is erősít rajta.Nem ott kotyog . Hanem a fekete műagyag tappancs burkolatában a fém tengely "kotyog", pontosabban holtjátéka van, és ez sem vízszintesen, hanem függőleges irányban kb 1-2mm-t lötyög, de azért kicsit vízszintesen is. Tehát úgy képzeld el, hogy most itt van előttem az asztalon a szabadonálló tappancs, megfogom a fémtengelyt és 1 mm-t felfelé emelem a tengelyt , a fekete műanyag alja még lent marad az asztalon. Tehát a burkolatban a tengelynek van egy holtjátéka.
Ezt, ha a székbe rakod, ha ráülsz nyilván semmit nem okoz, mert lenyomódik. Annyi az egész, hogyha esetleg kicsit megemeled valamelyik lábat (valamilyen oknál fogva) vagy tologatod a széket, akkor esetleg néha kotyogó hangot adhat .
Azt javaslom, először az Office Depotba menj el, ha van lehetőséged, és nézd meg ezt a tapancsot, akkor megérted miről beszélek. De szerintem nem tragikus, lehet hogy nem is okoz gondot, csak én meglepődtem hogy holtjáték van a fix talpban, mikor fix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Tesla topik
- Witcher topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Apple MacBook
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Wallhack SP005 és CR005 Nehezen kapható Üveg Egérpadok
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe