Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Piftuka #4347 üzenetére
Régen csak olcsó jysk székre volt pénzem.
Gázrugó pár hónapot bírt és folyton tönkrement benne valami, de olyan szinten, hogy ameddig tartott az 1 év garancia, addig csak bementem az üzletbe, mondtam most mi ment tönkre a székben és már blokkot se kértek tőlem, csak hozták a pótalkatrészt, aztán 1 év után kuka az egész. Valószínüleg adtak volna még alkatrészt ingyen, de meguntam.
A karfákat havonta kellett cserélni, és nem én nyúztam ennyire, hiába volt hintás a szék, azt nem használtam, mert azonnal karfatörés. -
harry
veterán
válasz CyberPunk666 #4348 üzenetére
Koszi az infot, megnezve a Ikea videokat valoban furcsa, hiaba jobban konfigolhato, a tamla lehet nyomna a hatam szelet / vallam. Amikor ott voltam par hete, nem tudom sajna melyikben ultem, de erzesre egesz jo volt.
Most azon gondolkodom, hogy venni egy Marcust arra a par honapra, amig meg nem jon az Ergochair...? Vagy nyilvan a Markusnak adni egy eselyt 1-2 hetig.
A gamer deszka hattamlakat, amik meg inkabb elore is toljak a vallad teljesen elengedtem. Punnyadni meg jatszani lehet jo, vagy par orat benne eltolteni, de ennyiert van normalis ergonomikus szek, akkor meg nincs kerdes.Parom most ezt nezte, nem tunik rossznak: Ergotop
A cegnek vannak eleg kiralynak tuno ergonomiai cuccaik, talan a szekuk is jo. De nekem nem tetszik, hogy nem billentheto az ulolap, akkor mar inkabb meg koltok ra es az Ergochair2.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz abyssc2 #4350 üzenetére
- vedd meg most
- hetfon kerdezd meg miert olcsobb
- probald ki, hogy tetszik-e
- legrosszabb esetben meg mindig el tudsz allni a szerzodestol, es megveheted az olcsobbat ha akarod (itt a garancia meg a visszakuldes lehet donto tenyezo). vagy csak siman elallsz, ha nem jon be.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Thanoker
csendes tag
Igen innen rendeltem én is. Ha a jobb felső sarokban a „Free shippin to”-nál kiválasztod Magyarországot, akkor a legközelebbi raktárnak a készletéből kalkulálja ki a szállítási időt. Ha most azonnal kell egy szék, akkor keress mást, mert jelenleg több mint egy hónap a szállítási idő sajnos.
-
CyberPunk666
senior tag
Jah, amúgy a gamer székek formája tipikusan az a besüppedsz, beesik a hátad, előretolja a vállaidat a gamepad fogásához vagy az egész+billhez, fejet is úgy támasztja, hogy folytatja a görbe hát ívét, ami így elsőre a full lekényelmesebb póz, de tényleg. Marha jó érzés.
De napi 1-2 órával nincs is nagy baj. Viszont mivel ez egy full egészségtelen pozíció, ezért ha komoly mennyiséget ülsz benne, akkor középtávon fájni fog a hátad.
Még egy jó székben is fontos edzeni a hátra, de egy ilyen székben az egész napos ülés nem tudom ellensúlyozható-e.
Jó lenne a székeket napi ülésmennyiségre is hitelesíttetni, szerintem a gamer székek egy felnőtt ember (megengedheti a széket) játékidejéhez vannak szabva. Munkára, egész napos kockulásra én nem vállalnám be, hogy 10 év múlva egy vagyon menjen a gyógytornára. -
CyberPunk666
senior tag
válasz CyberPunk666 #4358 üzenetére
btw nem vagyok a gamer székek ellen, de véleményem szerint nem egész napos használatra való, nem erre tervezik és nem ez a célja. Az egy gurulós fotel, a fotelnek is van értelme, csak tudni kell az egészségügyi határait.
Nekem kellett már járnom szakemberhez, mert kimozdult egy porckorong (nem szakadt ki szerencsére). A szék árát mindenki megfizeti, csak van, aki a székre és a kondibérletre költi, más pedig a reumtatológiára, MR-re, gyógytornászra.
Ezért kell kipróbálni és ezért nem szabad abból engedni, hogy a felhasználási mennyiségre nézve ideális legyen minden tekintetben. -
harry
veterán
válasz tothjozsi96 #4361 üzenetére
Nem feltetlenul lenne gondom az 1-200 eur kategoriaval sem (sot...), csak latatlanban nagyon bizonytalan vagyok ezekkel szemben. Dragabbaknal legalabb van video ahol latom mi-hogy mukodik, meg tapasztalatok.
Aztan lehet ez csak valami egyeni eset (lattam egy reviewt ahol valamelyuk muanyag elem tort el, gyanitom ez sem gyakori)... de arra pont eleg, hogy elbizonytalanitson.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
abyssc2
tag
válasz CyberPunk666 #4358 üzenetére
Erre mondjuk kíváncsi leszek, nekem nem volt még gamer székem, és munkára is szeretném használni.
A Noblechairs EPIC-re elég sok helyen írják, hogy munkához is nagyon jó választás, de nem tudom, ez mennyire igaz.
-
abyssc2
tag
Vagy ha inkább munkára (is) kellene érdemesebb lenne elgondolkodnom egy másik széken?
ui: már nem tudtam sajnos szerkeszteni az előző hozzászólást. -
harry
veterán
válasz abyssc2 #4364 üzenetére
Ahogy irtuk korabban, ez a kagylo forma nem annyira ergonomikus: korbeolel, tespedni jo lehet, de ha egyenesen akarsz ulni rendesen, akkor az a kis derekparna keves segitseg lehet (egy ergonomikus szek az egesz hatad ivet koveti), es az ulolap oldaltartasa sem feltetlenul kenyelmes (szuk, vagy pl keresztbe akarod tenni a labad).
De eleg egyenfuggo is... kisebb termettel, eleve jobb tartassal / vazizomzattal, rovidebb ideig benne ulve lehet jo is, passz.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
abyssc2
tag
Értem.
Ha olyan széket keresnék ami munkára és kikapcsolódásra is megfelelő, milyet ajánlanátok?
Miket lenne érdemes még megnéznem?Amúgy 186 cm vagyok és 80 kg. 100, max 150k-ig bármi szóba jöhet, ha tényleg olyan jó, hogy megéri azt az árat.
Markus-t már próbáltam, nekem 8+ óra használat mellett sajnos kényelmetlen, így hajlandó vagyok többet is rászánni, amennyiben kényelmesebb, és a hátam kevésbé fárad tőle el.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Ahogy én látom, az Ergochairnek se nagyon mozog az ülőlapja. SpinaliS, Spinergo, Sitness székek, azoknak aztán mozog minden irányban. Ha tényleg egészséges székeket keresel.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Misogi
aktív tag
Jovoheten jön a Markus-om, ugy erzem megvaltas lesz lecserelni a több mint 8 eves szekemet..
Irok majd egy kis review-t, ha erdekel valakit.
-
harry
veterán
válasz idegen lény #4367 üzenetére
Valamelyest igen, de azt inkabb a parom nezte, neki lehet jo az, en inkabb masmilyet keresnek.
Sitness? Topstar? Az mondjuk pont van Amazon.de -n, neztem is oket. De mondjuk ezek az Open Art szekek eleg keskeny(edo) hattamlaval rendelkeznek, ezt megint nem ertem, hogy lehet jo / hogy nem nyomja az ember hatat a kemeny muanyag vaz...Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz idegen lény #4370 üzenetére
Igen neztem en is (amazon), csak a muanyag karfa idovel bantja a konyokomet, igy valamilyen puha karfat keresnek. Vagy lehet ezt csereltetni vajon?
Neztem meg sitness 30 link bar azert vannak negativ kritikak is...
Racer RS link esetleg? Bar ha itt tenyleg ennyire eloretol a hatlap / nem lehet mozgatni elore-hatar az ulolapot, akkor eleg kicsinek tunik az ulofelulet...Visszaterve az Ergochair 2-re, mennyire lehet altalanos az a nyekerges? Meg lehet ezt szuntetni hazilag? Azzal nincs gondom, ha pl fel evente egyes elerheto reszeket meg kell kenni, amennyiben lehet. De ha hozzaferhetetlen reszeken nyekereg, es nem tudok vele mit kezdeni, akkor nem nyero...
[ Szerkesztve ]
-
so_ha
senior tag
Ha egy kicsit belegondoltok, akkor a műanyag a műanyagon súrlódása tud elsősorban nyekergést okozni. Ha ezt beolajozod, akkor rövid időre megszűnik a zaj, de hosszútávon vagy az olaj "zabálja meg" a műanyagot, vagy csak szimplán elkopik, vagy eltörik a feszültségtől (amitől nyekereg). Aki munkára használ széket, ezért nem szabadna vennie műanyag alkatrészekből épített széket, persze tudom, hogy ez pénztárca is, és igény kérdése is (mondom ezt 10 aeron használat után).
-
mrviceguy
tag
Nyilván nem ergonómikus, sőt, kifejezetten rossz a hátnak a kagyló ülés. A Porsche is azért rak a Panamera-ba kagyló ülést, mert abból úgy szállsz ki 8 óra vezetés után, hogy fáj a hátad.
No offense, de ha nem ültél még jó minőségű kagyló ülésben, helyes tartásban nyolc-tíz órákat napi rendszerességgel, akkor inkább ne alkoss véleményt ilyen határozottan. -
harry
veterán
válasz mrviceguy #4374 üzenetére
Abba azert kell kagyloules, hogy masszivan tartson a helyeden, mig mondjuk az iroasztal elott nem sok kulso erohatas er Annak alapvetoen ennyi a celja. Nyilvan egy szint felett nem csak funkcionalis, de kenyelmes is kell legyen. Igen, csak epp egyfajta fekvo pozicioban. Lehet persze gep elott is ilyet felvenni, csak mivel nincs terheles a labadon, az egesz a gerincedre megy, a fejedet is eloredontod ami szinten nem tul szerencses, szoval nem igazan ertem, hogyan lehet a ket felhasznalasi modot osszehasonlitani, csak azert, mert a szek forma ugyanaz. Az megint csak kenyszer, hogy 8 oran at a kocsiban nem tudsz poziciot valtani, de asztal elott ulve igen, es kell is, amiben meg megint nem feltetlenul jo a kagylo forma (pl. labad keresztbe tenni nem tul kenyelmes, es fuggoleges ulesnel inkabb elore tolja a vallaid, es az egyenes hatlap sem sokat segit az egesz gerinc tamasztasaban).
Nyilvan egy sportkocsiba meg az ergonomikus szek lenne rossz, mert az elso kanyarnal kirepulsz.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
panaceah
csendes tag
Láttam, hogy néhányszor szóbakerültek az ArenaRacer székek, de kicsit drágállottam... Viszont most úgy látom akciós ár van az oldalukon: https://arenaracer.hu
Melyik modellt ajánljátok 191 cm magasságra? -
mrviceguy
tag
Az a ralliautó, amiben annak ez a célja, és az a kagylóülés olyan is - direkt nem egy 911-et hoztam példának, hanem egy olyan autót, amiben elsősorban luxus, és csak másodsorban 'sportkocsi'. Nyilván az oldaltartás fontos, de az mondjuk egy X5 nem kagyló alakú ülésében is tökéletesen megvan.
A lábad keresztbetenni pont fenn van a top 5 dolog közt, amit nem csinálsz, ha kedves a derekad meg a vérkeringés a lábaidban, úgyhogy szerintem azt hagyjuk is.
Egyenes hátlap - nem egyenes, nyilván a memóriaszivacsos párnák félmegoldások, de vannak integrált dereéktámaszú székek is (autókban ez is profibb, mert ott van szegmentáltan dönthető hátlap, remélem egyszer irodai székben is lesz nem aranyáron)
Függőleges ülésnél előre tolja a hátad: A DX Racer-em nem tolja, az AKRacingem sem tolta vállívnél nincs ugyanaz a görbülete ezeknek a székeknek, mint egy klasszikus kagylóülésnek. Én napi minimum nyolc órát ülök a gép előtt - de max négyet tudok olyan székben, amit nem arra terveztek, hogy egész nap abban dolgozz.
Maradjunk abban, hogy jó szék az, amit személyre tudsz szabni úgy, hogy minimális odafigyeléssel tudj benne helyes tartásban ülni. Egy Herman Millert is lehet úgy beállítani, hogy nap végén nyöszörögve kelsz föl belőle, és ha szerencsés vagy, akkor egy 30k-s textilbőrös gamer szék is tökéletesen ki tud szolgálni. Az egyéb prekoncepciók csak a saját magunk meggyőzésének/megnyugtatásának eszközei -
mrviceguy
tag
válasz panaceah #4376 üzenetére
Én 195cm vagyok és 120kg, és a store-ból ezeket néztem:
1) Craftsman -> éppenhogy jó magsságban-szélességben, a sleeper designt adom
2) Dark Desert -> ez tökéletes méretben, de a design annyira nem jön be, ne világítson pirosan a felirat videókonf alatt, meg a karbon betét sem annyira az én világom
3) Premiere -> Ez érdekelne a beépített támasz miatt, a design is jó, de szerintem kicsi az ork méreteimhez. Majd ha gyártanak ilyet nagyobban -
harry
veterán
válasz mrviceguy #4377 üzenetére
Igen alapvetoen egyetertek, a cel alapvetoen, hogy 'jol' tudj ulni, az meg szuksegszeruen mindenkinek mast jelent / mashogy elerheto.
Biztos lehet jo gamer / kagylo szeket is kapni, vagy akar adott testalkatra jot, en sem zarkozom el ezek elol, csak nem gondolnam, hogy itt kezdenem a keresgelest / ergonomikus szekeknel erre nagyobb eselyt latok, de valoban nem lehet mondani, hogy 'egyik sem jo'.
-
Sunnnyika
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék segitséget kérni. Szeretnék irodai széket venni az alábbi paraméterekkel:
- 183 cm 86 kg-os embernek
- Maximum 100 000 Ft
- Napi 8-10 órás használat - home office
- Jó minőségű deréktámasz
- Kényelmes ülőfelületNice to have:
- Állitható kartámla
- Fejtámla
- dönthető ülőfelületMit tudnátok ajánlani?
Köszi,
Sunnnyika -
mrviceguy
tag
válasz Sunnnyika #4381 üzenetére
Ezt - mondjuk ennek nem integrált a deréktámasza, de memóriaszivacsos plüss a párnája, meg van rá öt év garancia, ami nálam döntő szempont:
https://arenaracer.store/products/arenaracer-craftsman?variant=32221643243617 -
atee
őstag
Összedobtam ma egy összefoglalót a topiknak. Nincs szerkesztve, ellenőrizve illetve kész se! Én valami ilyesmit képzelnék el.
Kiegészítve több ajánlható székkel és néhány márka rövid leírásával esetleg csak a hivatalos oldaluk linkelésével!
Ha megfelelő ez vagy hasonló forma akkor a szerkesztett és kiegészített verziót berakhatná egy illetékes!Minden ember más genetikával van megáldva. Így a konkrét ajánlás a témában nagyon nehéz/lehetetlen!
Általánosságokról tudunk beszélni amiket fontos a választás előtt figyelembe venni. Így lehet a választást a több 100 darabról vállalható mennyiségre csökkenteni!
Fontos megjegyezni, hogy a kipróbálást semmi nem tudja kiváltani! Vásárlás előtt egy új szék esetében ez lenne a legfontosabb!
Amennyiben erre nincs lehetőség akkor érdemes az online vásárlás adta. 14 napos visszaküldési garanciával élni! Inkább legyen több idő ráfordítva mint használni évekig akár egészségkárosodás terhére is!Ülni hosszútávon nem egészséges! Ezt el kell felejteni! Egy kényelmesebb szék akár hamis illúziót is kelthet a használójában. Fontos a munka vagy kikapcsolódás közben pihenőket rendszeresíteni! Kicsit
Átmozgatni magunkat!
A lehetőségekhez mérten. Igyekezzünk a helyes testtartást felvenni!Fontos tényező továbbá a testtömegünk. Egy komolyabb szék 110-150 Kg. Teherbírásra van hitelesítve.
Ezt nem érdemes feszegetni. Mindenképp jó hatással lehet a tartósságra ha a megadott teherbírást nem közelítjük meg!
Sajnos sok szék ezen paramétere gyengébb pl. 80 Kg. Azokat egy átlag felnőttnek már érdemes elkerülni!
Irodai/főnöki/gamer
Röviden minden szék lehet gamer, de nem minden gamer szék lehet irodai :)
Sajnos a gamer előtag ma mára már annyira lejáratott dolog, hogy ebből a szék piac sem maradhatott ki!
Sok esetben ez a varázsszó és már el is lehet adni. A termékek nagyon nagy százaléka ebben a kategóriában nyugodtan nevezhető ipari hulladéknak!
Sokkal jobban járhat a felhasználó, ha ezt a jelzőt nem tekinti irányadónak vásárláskor!
Természetesen bőven vannak jó minőségek ebben a kategóriában is, de mint ahogy az irodai székeknél. Itt is jellemző, hogy ha olcsó akkor azt valahol megfizetjük a jövőben. Pl. Tartósság nem megfelelő, hamar elkezd nyekeregni, kopni stb.Állíthatóság:
Egyszerűbb modelleknél van a forgás és fel, le liftezés. Aztán jöhet a hinta mechanika, dönthető háttámla, állítható kartámaszok, állítható gerinctámasz.
Valamint létezik szinkron és aszinkron mechanika.Mint mindenhol itt is minél jobban testreszabható annál biztosabb, hogy hosszabbtávon is kényelmesebben, helyesebben tudjuk használni!
Szinte minden plusz állíthatóság megléte, emeli a szék árát!
Kárpit választás:
Szintén szubjektív. A főbb vonalak, textil, bőr, műbőr
Erről megoszlanak a vélemények, hogy melyik a praktikusabb. Vannak pro és kontra érvek. Na meg az áruk is jelentős tényező lehet!
Textil: Nem annyira izzad bele az ember. Cserébe nehezebb tisztán, higiénikusan tartani, viszont olcsóbb.
Bőr: Drága, könnyebben beleizzadsz, könnyebb tisztán tartani. Megfelelő karbantartással nagyon hosszú élettartam.
Műbőr: Olcsóbb mint a bőr, nagy a szórás pl. Olcsóbb székekeken hitvány minőséggel találkozunk.
Könnyen tisztítható, ebben is jobban bele lehet izzadni mint a textil kárpitba.
Vannak még hálós székek. Szellőzés szempontjából ezek verhetetlenek!
Megfelelő ruházatban mindegyik lehet jó választás. A műbőrtől se kell elhatárolódni ha figyelünk a minőségre, akkor ott is elérhetünk hosszú élettartamot!
Témával kapcsolatos részletesebb írások:
Rayyy fórumtárs tanulságos írása a székválasztásban erősen ajánlott irodalom!:
https://logout.hu/bejegyzes/rayyy/derekas_irodaszekek.html
Mrviceguy bőr/műbőr magyarázat:
https://prohardver.hu/tema/a_szek/hsz_4188-4188.html
Végszó/ajánlás
Mint ahogy kezdődik is! Ajánlani itt nem olyan egyértelmű bármit is mint pl. Egy alaplap vagy bármely más hardver esetében.
Inkább a fórumban összegyűlt egyéni tapasztalatokra alapozva lehet megtekintésre ajánlani néhány széket!
Ami nem szerepel itt az nem feltétlen azért van mert rossz. Inkább nincs vele még komoly megosztott tapasztalat itt. A lista folyamatosan változhat!
50k alatt:
Ikea Markus: https://www.ikea.com/hu/hu/p/markus-irodai-szek-vissle-sszuerke-70261150/
50-100k között:
Noblechairs (epic,icon) H. apróról! Hátránya a garancia formája illetve hivatalosan nem lehet itthon jelenleg kipróbálni! Előnye abszolult top kategória gamer vonalon!
100-150k között:
Merryfair wau 2: https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/PremiumForgoszek/Wau2?gclid=EAIaIQobChMI9pqP3ues6QIVyqoYCh1LbQpFEAQYASABEgJhqvD_BwE
Noblechairs epic,icon,hero aprós beszerzés bőr verziók! Többit lásd felette! Vagy ezek PU verziói hivatalos forrásból!
150k felett:Érdekesség:
Noblechairs boncolás kárpitossal (Magyar) videó: https://www.youtube.com/watch?v=qD_GfpMzEhwIsmertebb márkák:
Hermann Miller: A koronázatlan király ha meg tudod fizetni :)
Secret lab: Szintén top kategóriás gamer szék! Hátránya, drága, nem lehet itthon kipróbálni, csak külföldről lehet rendelni. Ellenben, közvetlen riválisa az ajánlott Noblechairs márkának, több tesztben is összehasonlítják őket! Textil verzióban is létezik!
Akracing:
Arenaracer:
Stb, stb...
D-day 2002-01-04 01:54
-
fahrii
őstag
A héten új lakásba költözünk, így gondoltam beruházok egy új székre.
Meglátogattam az office plaza bemutatótermét és nem igazán voltam elragadtatva a kínálattól. Én 190 cm vagyok, 100 kilóval, így nagyobb széket keresek. A WAU2-t sajnos kicsinek találtam, így kiesett az opciók közül. Rövid próbálgatás után egyedül a Samurai székek nyerték el a tetszésem, de azokról pedig itt elég rossz véleményeket olvastam.Budapesten esetleg melyik boltot lenne még érdemes meglátogatni? Árban a max 150k Ft.
-
-
- = Zk = -
félisten
noh, megjött a szék... elképesztően sokat vártam rá...
hamar összelehet rakni.. és baromi nehéz... oké.. XL verzió...
1 óra után: kényelmes... baszott kényelmes...igaz, ennyi pénzért legyen is "baszott kényelmes"...
igazán majd szerdán tesztelem, elkezdek játszani valami gémmel úgy hosszabb távon...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #4389 üzenetére
XL? Bammeg mekkora vagy nekem a sima titan van, de meg igy is neha nagynak erzem. (193cm/110kg). Az biztos, hogy minosegi darab.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
- = Zk = -
félisten
188/120
nemtudtam.... itt senki nem írt róla mielőtt vettem , így ... namondom akkor XL" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Sunnnyika
csendes tag
Sziasztok,
Köszönöm szépen a segitséget mindenkinek
Köszi az összefoglalót is atee. -
harry
veterán
A heten az irodabol dolgozok, igy ma volt lehetosegem az ottani szeket jobban megfigyelni. Ami elsore feltunt, hogy ha beallitottam jol a magassagot, akkor a kartamaszt teljesen fel kellett hoznom, hogy jo legyen (karom kb derekszog, tamasz az asztallappal egy sikban), viszont magat a kartamasz lapjat hatra kellett toljam, hogy ne utkozzon az asztallappal, ha odahuzom magam.
Nem kizart, hogy egy masik disegn eseten nem megy ennyire elore a kartamasz, es jobban elfer az asztal elott (pl ha fuggolegesen tudom mozgatni), de tobbnyire nem ilyet latok.A masik, hogy szelesnek erzem, kicsit oldalra ki kell tennem a konyokom, de ettol meg egy ido utan a vallamat ereztem (most nagyon hulladek allapotban van a testem, ami legalabb arra jo, hogy kis kenyelmetlenseg is gyorsan kijon eh)
A fejtamla fix, nem is vettem sok hasznat.
Igy hat a frissitett kriteriumok a kartamaszt illetoen.
- nagyon konfiguralhato kartamasz: lap elore-hatra, oldalra mozgatas, allithato magassag, es puha feluletEz felek egy eleg eros szuro, es lehet lenne olyan szek, amin nem allithato, de eleve jo helyen van, csak most nincs igazan lehetosegem boltokat felkeresni.
Errol velemeny: Unique HERO?
Ahogy latom tobb varians van
- Full mesh hatlap, ulolap link
- Parna ulolap, mesh hatul link
- Full parna linkSzellozesnek nyilvan jobb a halo, de nem tudom ulolapnak milyen lehet...?
Neztem meg a WAU (2) -t is, ott pont attol felek, hogy ha feljebb emelem a karfat, utkozni az asztallal, es ott nem tudom hatrebb tolni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #4391 üzenetére
Nekem sincs meg am regota en is vaktaban vettem meg, csak nem a gyartotol hanem HA-n. A derektamasz neked nem nyekereg?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
- = Zk = -
félisten
nem, semmi nyekergés, vagy mukorgás... patent...
akarok majd venni rá autóüléshuzatot bakker ...
450 fontos, 5év garis szék... hátna ..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
estikornel
tag
https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/FonokiForgoszek/Hero
Ezt a szivacsos ülőfelületeset lehet venni itthon is, átszámítva talán olcsóbb is mint euróban.
Én egy ilyet rendeltem, még várom hogy meghozzák aztán majd tudok írni róla.
Két videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=a7ubM3Ut3i4
https://www.youtube.com/watch?v=eNTO_BPhWJUAz elsőn a faszi szerintem van vagy 200 cm magas azért tűnik olyan kicsinek, másodikon már oké szerintem.
-
harry
veterán
válasz estikornel #4397 üzenetére
Luxemburgba kell szallittatnom, azert nezek kinti oldalakat (Lehet jo magyar bolt is, ha szallit ide, es valahogy a garanciat is tudjak intezni, de mindkettot ketlem)
Az elso videon egy Merryfair szek van, nem? Vagy itt is megy ez a cimkezes, az ugyanaz a "Unique" amit te is, en is linkeltem?
Eleggge elgondolkodtat az ulofelulet kerdese, tuti jo lenne szellozes miatt, de sosem ultem meg halos szekben mondjuk 130 kiloig jo az is, bizto korbe is olel, csak hat nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz estikornel #4399 üzenetére
Hat nagyon remelem nem csak vmi koppintas, mindenesetre megrendeltem, talan 2 het mire megjon, meglatjuk. Vegul a parnazott ulolaposat neztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs