- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Egy széket szeretnék venni, otthonra számítógéphez, főleg játékra.
186cm / ~105kg.
Ami a gondom, hogy mivel elég sokat gémelek, eléggé ki szoktam ülni a párnázatot, a mostani székem is elsősorban ezért lenne cserés.Nézegettem ezeket a gémer székeket, de egyik se nagyon győzött meg.
Látom nagyon sokszor volt ajánlva a Ikea Markus, ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy ennél a garancia a szivacsra is kiterjed, vagy csak a mechanikára?
Kipróbálás szempontjából leginkább Kika jöhetne szóba, mivel Debrecen mellett lakom, de testvérem heti szinten többször is megfordul Pesten, szóval az Ikea sem gond fltétlenül.
A cégnél most egy ilyet kaptam vagy 1,5 éve, meg vagyok vele elégedve, mert kellemesen széles minden irányba. Ennek a szélessége 63cm (a két karfa külső széle között ennyi), a Markusnál azt látom, hogy ez 53 cm, amin most ülök, annak az ülőlapja a háttámlától számítva 52cm, a Markusnál ez 47cm. Viszont amin most ülök leírásában 59cm van, valaki meg tudná nekem pontosan mondani, hogy mennyi a Markusnál az a 47cm valójában? (háttámlától az ölőlap elejéig)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OpenWRT topic
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Star Trek
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest