- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Na, most aztán nekem is egy normális szék kell! Elegem van a mezei kis fix ülőalkalmatosságból, amit nyúzok két éve. Segitsetek nekem egy kicsit! Egyelőre egy Younico modellt néztem ki magamnak, ami papíron mindent tud, ami nekem kell. Vagyis nem lehet szétülni (ez a legfontosabb, mert napi 8+ órát használnám), szinkronmechanikás (hinta), fém a lábszerkezete, strapabiór az anyaga, és leszedhető a karfája, amiben én állandóan szétverem a könyökömet. Egy a bajom vele, hogy élőben még nem láttam. Esetleg van tippetek, hogy hol lehet Younico székeket, vagy más, komolyabb modelleket megnézni, kipróbálni? Nyáron az IKEA 30-50000 Ft közötti kínálatától nem voltam elájulva, igaz akkor még csak fél szemmel nézelődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD FX
- Napelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Samsung kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe