Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• magyarc

tag

Megérkezett múlt héten az amazon.de oldalról 117EUR-ért vásárolt ProtoArc EC200 szék. Az összeszerelési videón láttán, hogy a csillaglábat elemekből kell összeszerelni, volt némi fenntartásom. De egy Colamy Atlas (XK) és egy Velia (MK) mellett már csak erre futotta. Még nincs egy egész hete, hogy használom, de a hát és a fejtámla várakozáson felüli kényelmet nyújt. A deréktámaszt is betudtam állítani, hogy kényelmes legyen. Igaz 4 óránál tovább nem használtam még a széket egyfolytában. Egyáltalán nem nyújt gagyi benyomást a szék.
    Elég termetes vagyok (182cm, 116kg), de eddig egy nyikkanása se volt széknek. Folyamatban van az 5 év garancia regisztrációja, ha addig tényleg kiszolgál, évi 9eFt-ot simán megért. Bár a black friday akció végével most éppen 160 EUR az aktuális ára.
    Egyetlen negatívumot tudok egyelőre említeni, a kartámaszt. Csak a magasságát lehet állítani, de szerencsére az egyik magasság pont jó lett nekem. Ráadásul elég szélesek a karfák. Van aki szerint ez nem is baj, mert így oldalsó állítás nélkül is megfelelő alátámasztást nyújtanak. Ez talán igaz is, de annyira szélesek, hogy nálam szélesebb ember már talán bele se fér közöttük a székbe. Bár én már eleve elég széles vagyok és mivel a szék 127kg-ig ajánlott, így ez talán nem is valódi probléma.
    Aki nem tud 60 ezernél többet szánni egy székre, nézze meg nyugodtan az alábbi videót:
    https://www.youtube.com/watch?v=XWKjbr8a5-k

Új hozzászólás Aktív témák