Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
LLKobe #12321 üzenetére
Nem ismertem az oldat, de nekem is így tűnt, hogy lakberendezők. Igen, a Thinket minden más tesztben dícsérik, de mindig van benne egy "de",. Az elérhető árúak közül nekem úgy jött le, hogy a Zody és az Amia amik igazán ergonomikusak, és nincs, vagy alig van "de". A BTOD az micsoda? Az gyártó, vagy portál? És a Lamia a sajátjuk?
A Zodyn néztem, szinte minden cserélhető. Mivel sok volt ott a boltban, de fedett háttámlájú jó színben csak egy, így nem válogattam. De amúgy se tudtam volna mit nézni. A textil mindegyiken tiszta, kemény, nem kiült, a gázrugó és a többi funkció működik, kinézet 1A, újszerű.
Ennek ellenére, akárcsak használt autónál, bele nem látsz, nem tudod minek mennyi van hátra. A gázrugó csere 40 ezer Ft körül van, megkérdeztem, de az ebayen van olcsóbban is, megnéztem. A szivacs kemény, feszes, de gondolom az sem örök, azt mennyibe kerül cserélni? Kapható egyáltalán? Az mondta az eladó, hog a Haworthban minen alkatrész egyedi, saját, nincsenek kompatibilis, univerzális alkatrészek. A kerekek se azok? Azok mennyit bírnak, érdemes néha olajozni? Esetleg máshol, forgáspontokon, bowdenek? Van esetleg karbantartási útmutatója (service manual)? Gondolom erre szerkezetileg nem jellemző, hogy idő után lötyögni, nyikorogni kezdenek az alkatrészek, imbolyog alattam a szék.
A textilbevonantot hol lehet beazonosítani? Néztem a konfigurátort, de nem igazán egyértelmű melyik van az enyémen. Ahogy néztem, elég nagy árkülönbségek vannak az egyes textilek közt. Ez pusztán kíváncsiságból érdekel, elégedett vagyok vele. (Bár a boltban a hálós hátúnak jobban tetszett az ülőfelülete, a textil, de nálam a teli hát praktikusabb, mert nyáron mögöttem van a klíma.)
A széken találtam egy cetlit, valami leltár féle, GE, rajta a dátum 2001. Ez lehetséges??? A szék 2001-es és még így néz ki??? Akkor ebben még 20 év simán benne van. Bár lehet, hogy egy 40 kilós titkárnő ült rajta, heti kétszer, félnapos munkaidőben...).
És ez már ilyen régi modell? Akkor nincs benne a "tudomány legújabb állása"?
(Ami nálam inkább előny, az évek előrehaladtával szinte exponenciálisan nő a műanyag alkatrészek, és a lebomló. pontosabban "tervezetten elavuló" anyagok aránya mindenben.)Egyelőre próbálgatom, hogy kéne ülni. A 4D karfa zseniális, a hátradőlés határolása is, ennek a feszítése viszont lehetne egy kicsivel még erősebb. Habár...
Összességében nagyon tetszik!
És piros pont a Multibútornak is, választék, minőség, kiszolgálás minden rendben. Sajnos a húsvéti akcióról lemaradta, áprilisban 95 volt a Zody, most 109. Előbb is széteshetett volna a székem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest