- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
fodor0410 #2906 üzenetére
Engem is érdekelne. A héten szembesültem vele, amikor jártam a Duna-házban. Van pár cuccom is tőlük. Szerencsére nincs gond, de gondolom ha garanciális ügyintézés kéne, akkor (náluk) buktam.
(#2909) jeni: Se a weboldal, se a facebook oldaluk nem megy. Költözéskor azért ezek csak nem állnak le, hanem információs oldalként mennek tovább. Meg ott volt mellettük kiadó hely, tehát tudtak volna bővülni.
Azt tudom még elképzelni, hogy új helyen, új névvel, stb. -
jeni
félisten
válasz
fodor0410 #2906 üzenetére
Helló.
Én meg láttam őket pakolni. Gondoltam nagyobb helyre mennek majd. Nálam is van egy ilyen NvidiA 1070 kari. Sajnos nem néztem utána hova is szól! HaSznáLtan lett véve. Így a gyártó vagyis az Asus felé hogyan lehet ÉRVÉNYESÍTENI a garit? Bármi gáz van innentől már csak a cserés dolog jöhet szóba a gyártónál. RMA működik ilyen formában VGA esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest