Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz gergely012 #1147 üzenetére
Hát... a tulajokat elnézve kb. méltányossági alapon
Két (fél)arabé a bódé, ránézésre 5 év szigorított, de amúgy korrektek. Én vásároltam már ott párezer forint értékben, de nagy összegű cuccot nem vennék ott. Egy pendrive-ot vettem, az nem volt, ami a honlapon volt, de visszahívtak, hogy ez és ez van, ennyiért meg ennyiért. Amúgy szimpatikusak, korrektek is voltak, rengeteg minden van nagyon olcsón, igazi lomis kincsesbánya, szeretem a boltot, de egy 20k-s cuccért nem merném ott elkezdeni csapkodni a pultot, mert lehet előkerülne a dzsihádszablya.
Szerintem tipikusan feleszürke, felenagykeres bolt, érteni nem hiszem, hogy értenek hozzá, kereskednek. Amikor indult, semmi értelmes nem volt, látszott, hogy ami van, azt felvásárolták valami csődeljárásból (DVD tokok, DVD bőröndök, kínai piacos billentyűzetek, fénymásolópapír, fotópapír, stb.) aztán ha már benne voltak, akkor szépen kiegészítették ezzel-azzal. Meglepően sok minden van, és még több minden rendelhető. Amikor bent vártam a boltban a megrendelt cuccra, csapkodtam a fejem, hogy ez is kéne, az is kéne.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz gergely012 #1147 üzenetére
Felhívod őket telefonon és megkérdezed, hogyan működik náluk a gari... Gyanítom számla és garipapír kell hozzá.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla