Hirdetés

Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

Hát, ma is remekül ébredtem...a szokásos fáradtság lett úrrá rajtam. Egy lájtosh kávé és reggeli Magic-parti után végre a monitor elé kerültem volna, amikor is...ÁRAMSZÜNET!:W
    A boldogság tajtékzó hullámain vetettem magam véghetetlen depresszióba. Aztán a beígértnél jóval hamarabb véget ért az Elektromos Művek lázadása, s végre a jól megérdemelt klaviatúrám mögé szaltózhattam...

Valamiért baromira alulmotivált vagyok. Persze mindenkinek vannak gondjai, ahogy nekem is, de talán annyira nem óriásiak (egyelőre), hogy ennyire lehangoljanak. Nehéz, nagyon nehéz magamon erőt venni...

Miért van az, hogy számítástechnikai kereskedésekbe inkább felvesznek egy olyan embert, akinek fingja sincs arról, hogy mit fog eladni, de van papírja, mintsem egy olyat, akinek ugyan nincs papírja (ez azért viszonylag könnyen pótolható), de azért eléggé otthon van számítástechnikában? Ez nekem magas.

Más. Tegnapelőtt lent voltam kedvenc számtech-boltomban (azért a kedvenc, mert masszívan foglalkoznak szerepjátékokkal, fantasy/sci-fi regényekkel, s persze nem utolsó sorban kártyajátékokkal. Itt már van egy összeszokott Magic-es társulat, akik azért meglehetősen rendszeresen szoktak összeülni.), és hallom, hogy bejön egy vevő, aki valami "alap" tápot (Az meg milyen?:U) akar venni. Ajánlat: nesze 400-as Codegen hétezeré'.:Y Jézus! Senkit ne zavarjon, hogy 3,5k-ért 350-es FSP-t, 5k-ért 400-as Seasonic-ot(!), 7,5k-ért zsír új 400-as FSP-t veszek...:U

Mindegy. Itt "vidéken" ez így megy. Komolyan, lenne egy kis alaptőkém, szerintem én is belefognék a kereskedésbe. Lehet, hogy lenne egy elégedett vevőköröm.

Ja, és örömmel látom, hogy azért egy-két ember már lekérte a topikomat, nekik :R.

Aktív témák