Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
granpa_matis
aktív tag
válasz
TheVeryGuest #23 üzenetére
A hsz. utolso reszet nagyon jol latod
...en is igy jartam...pedig tobb olyan programot is fejlesztettem a munkatarsammal,amit ma tobb szazan hasznalnak.
De nem kell lenezni egy manager munkjat,sokkal felesossegteljesebb, mint egy programozoi munka, egy kozos van bennuk, h mindkettot 150%-on kell csinalni, ha tenyleg jo akarsz lenni. -
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #23 üzenetére
''azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy hogyan vitatkozik két női kóder a style-ról, egy sör mellett, mondjuk, hogy a nyitó kapcsoszárójel a sor végén legyen, vagy új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt.''
Sör mellett nem mert azt nem szeretem, de ha a vléleményemre vagy kiváncsi akkor a nyitó kapcsoszárójel új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt legyen.
polesz ne külsőségekre gondolj. agyamra tud mászni az iylne ki kivel van pletyka, akkor a hihihi vigyorászás, akkor a legújabb körömlakktrend, stb.
A kiváltó ok egyébként az volt, hogy elszóltam magam, hogy ''normális ember nem hord ritiküllt''. Aztán akárhoyg csűrtem csavartam, nehezen tudtam csak kihozni belőle, hogy tulajdonképpen arra céloztam, hogy mennyire nincs szükség retiküllre , kivéve pár alkalmat szigorúan szvsz.
A másik meg igen, én azt mondom, agyilag totál nem vagyok átlagos nő, nem is szeretnék átlagosan gondolkodó lenni, sőt átlagos sem szeretnék lenni....
Pedig, pedig.. Szal csak annyiból rossza helyzetem, hogy igazán sehol nincs helyem: külső adottságok maitt a férfiak közt, (és szvsz igen van azért jópár női tulajdonságom is) belső tulajdonságok miatt meg a nők közt.
Kivételt ez alól az a pár ''fiús'' ,a hasonló kaliberű csaj, képez, mint itt a munkahelyemen a rendszergazdi barátnőm.
[Szerkesztve] -
csabika25
aktív tag
válasz
TheVeryGuest #110 üzenetére
E-aláírásból két éve írtam TDK munkát. Annak a bevezetése volt az, ami itt a teljes anyag. De a végső anyaggal se volt pofám a kari TDK-n elindulni, úgyhogy másik karon nyertem vele.
Anélkül, hogy a BME-t tömjénezném (de muszáj, mert TDK-ból csak ezt ismerem), a legtöbb citált cikket totál lepontozták volna. A két kivétel a BMF-es munkák. A többi tényleg ollózás, és komolytalan (szerintem). De most ugye nem ez itt a téma...
-
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #110 üzenetére
Én nem ezt fogom beadni.Hanem a bővítéstét
Na zóval, egy teljesen más, mégis hasonló dolog lesz majd: komplex időjárásjelző rendszer
Ha minden igaz 2 verzója lesz/van:egy wapos, és egy win taskbaros.
Tuom , hogy nem nagy valami, dehát a világot csak nem válthatom meg
Esetleg ötleteket várok még dipimunkára -
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #99 üzenetére
Hát jah.Bár én nem vagyok nagy karrierista
-
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #91 üzenetére
Nato vadászpilótaképzés Szolnok:
http://www.rfo.hu/jelentkez.html -
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #87 üzenetére
Igen a kandón is így állnak a csajokhoz
-
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #87 üzenetére
'' És utána fokozatosan terhelnek. Szerintem ne aggódj, eljön még az idő amikor bent ''alszol''. ''
Ne tudd meg, már alig várom!
Komolyan
Én szeretem ha van mit csinálnom -
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #83 üzenetére
Igenre is nemre is volt példa.
Suliban pozitív megkülönböztetés kevésbé, negatív -személyemre irányuló- nem, csak úgy cakkompakk a lányokra.De nem volt általános (némely tanár szerint -már ha épp olyan kedvükben voltak- a nő nem műszaki pályára való).
Van egy szöszi évfolyamtársam -egyik legjobb barátnőm pénzügyit is csinálja akandó mellett- szegényt a srácok butának tartják, pedig szerintem egyáltalán nem az, max nem a programozás a szakterülete hanem más (és itt kéretik nem rosszra gondolni, inkább ilyen ECDL-s tanárnak tudom elképzelni őt, tehát nem valami hardcore codernek)
Aztán ugye volt a helpdeskes dolog, ahol úgy kellett magam besírnom NOC-os helyre, mert már kevés volt a sima helpdeskezés.(Na ott mondták , hogy én vagyok az első nő technikai részlegen náluk, és hogy örüljek, hogy felvettek oda, mert soha nem vettek még fel csajt.)
Aztán szakmai gyakon nagyon jó volt, 0 megkülönböztetés.
Most is jó helyen vagyok, csak nem tudom azért vagyok kevéssé leterhelve mert nem mernek rám bízni semmit, mert nő vagyok (nem hinném, van itt egy csaj , eléggé ott van műszaki dolgokban, és ő visz olyan dolgokat, hogy csak lesek), vagy pedig mert még nem igazán értek a rendszerekhez. -
beeboy
addikt
válasz
TheVeryGuest #79 üzenetére
inkább a főnök nyalja jobban, ha már....
-
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #79 üzenetére
Ejnyemár!Hogy lehet az utolsó mondatodat még csak gondolni is??
Férfimentalitás.... -
gromble_ziz
aktív tag
válasz
TheVeryGuest #72 üzenetére
a lapátolásos dologgal egyetértek...
de nem ez az alapvető probléma...
tudjuk azt, hogy azoknak áll a világ, akik jobban adják el magukat
(''a sz*rt is be lehet szépen csomagolni'' elv)
mondhatnánk, hogy ez a baj... de nem!
az a baj, hogy habár tudjuk a ''játékszabályokat'' mégsem alkalmazzuk...
(és nem is fogunk össze...)
de megkérdezem kinek van kedve önmagát meghazuttolva élni???
nekem nemén próbálok nem panaszkodni, inkább gyüjtök egy gumicsizmára, hogy legyen miben lapátolnom
-
gromble_ziz
aktív tag
válasz
TheVeryGuest #70 üzenetére
- a nőknek mindíg marad egy kis szép- és stílusérzékük...
- a női és a férfi agy közötti különbségek miatt, nagy a valószínűsége annak, hogyha az egyik fél átsiklik egy probléma felett, akkor a másik észreveszi -
joghurt
addikt
válasz
TheVeryGuest #70 üzenetére
OFF
7-9 éves mérnökképzés? A kreditrendszer bűne.
/OFF
Egyébként meg nálunk kb. harmadévre egyetlen lány maradt a 120 fős évfolyamon. Ő volt ''az évfolyam összes lánya''. Ennek megfelelő pozitív diszkriminációval. Ha mondjuk meghúzták egy zh-n, lehetett mondani, hogy ''az évfolyam összes lányát megvágták''. -
Apika
addikt
válasz
TheVeryGuest #55 üzenetére
Akkor jó!
Csak, mert hozzám irányult a válaszod...
-
Apika
addikt
válasz
TheVeryGuest #47 üzenetére
Hozzámbeszész?
Én tildy megnevezésére reagáltam... (Egyébként egyik sem igaz...)
-
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #37 üzenetére
Nem igazán
Egyébként nekem nem tűnt annak -
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #30 üzenetére
nana, cégnév delete
Egyébként ''fura egy állatfaj''.Egyelőre mindenből egy kevés.Főképp alkalmazéás, és rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest