Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
''...a nő nem műszaki pályára való...''
Ez igaz, kis kiegészítéssel: a nő nem műszaki pályára való, vagy ha mégis bizonyítsa be. Valójában a legtöbb oktatóm, akikre büszke is vagyok, úgy állt a hallgatóhoz, hogy bizonyítsa be, hogy nem segghülye. Persze azért voltam olyan fizikaszigorlaton, ahol a maca kihúzta az egyik legmájerebb kvantumfiz. tételt, a lézereket és a tanár nem tudta átrugdosni sem a vizsgán.
''...van egy szöszi évfolyamtársam...''
Szerintem ez a tipikus törtető hozzáállás. A nem érdekel, de kell a papír, mert úgyis csak az számít. Nem hiszem, hogy az átlagértelmiségi képes párhuzamosan két diplomát szerezni. Különösen nem gazdászt + mérnökit. Aki meg képes rá, az olyan, hogy vizsga előtt 2 órával elolvassa a könyvet/jegyzetet és mikor kijön a profok kezetcsókolnak neki. Nekem is volt lány évfolyamtársam, aki próbálta párhuzamosan az infot/közgázt, de nem sok sikerrel. Pedig a törtetés megvolt benne.
''...most is jó helyen vagyok...''
Szerintem ez a bevett szokás a nagy cégeknél. Főleg, hogy Junior-nak vettek fel. Ez általában arra utal, hogy ők akarnak betanítani. Ez akár egy évig is eltarthat, de egy félig biztos. És utána fokozatosan terhelnek. Szerintem ne aggódj, eljön még az idő amikor bent ''alszol''.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Apple asztali gépek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- JBL Authenics 200 bluetooth hangszóró garanciális
- Gigabyte RTX 2070 Super Windforce OC
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)