Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
''...a nő nem műszaki pályára való...''
Ez igaz, kis kiegészítéssel: a nő nem műszaki pályára való, vagy ha mégis bizonyítsa be. Valójában a legtöbb oktatóm, akikre büszke is vagyok, úgy állt a hallgatóhoz, hogy bizonyítsa be, hogy nem segghülye. Persze azért voltam olyan fizikaszigorlaton, ahol a maca kihúzta az egyik legmájerebb kvantumfiz. tételt, a lézereket és a tanár nem tudta átrugdosni sem a vizsgán.
''...van egy szöszi évfolyamtársam...''
Szerintem ez a tipikus törtető hozzáállás. A nem érdekel, de kell a papír, mert úgyis csak az számít. Nem hiszem, hogy az átlagértelmiségi képes párhuzamosan két diplomát szerezni. Különösen nem gazdászt + mérnökit. Aki meg képes rá, az olyan, hogy vizsga előtt 2 órával elolvassa a könyvet/jegyzetet és mikor kijön a profok kezetcsókolnak neki. Nekem is volt lány évfolyamtársam, aki próbálta párhuzamosan az infot/közgázt, de nem sok sikerrel. Pedig a törtetés megvolt benne.
''...most is jó helyen vagyok...''
Szerintem ez a bevett szokás a nagy cégeknél. Főleg, hogy Junior-nak vettek fel. Ez általában arra utal, hogy ők akarnak betanítani. Ez akár egy évig is eltarthat, de egy félig biztos. És utána fokozatosan terhelnek. Szerintem ne aggódj, eljön még az idő amikor bent ''alszol''.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest