- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem van ilyen, és megéri az árát, sokkal jobb, mint az eredeti szivacs.
A műbőr feltét önmagában is kényelmesebb, a szövet pedig akkor jó, ha sokat van rajtad a hmd (1 óránál tovább), vagy nagyon izzasztós a játék.
A műbőr cserélhető, tépőzárral illeszkedik a műanyag keretre.
Első felrakásnál játszani kell vele, hogy ne lógjon be a vége az orr részbe és ne gyűrődjön. A szövet mindenképpen túllóg a kereten, így azt minden felvételnél igazgatni kell, hogy kisimuljanak a gyűrődések és ne piszkálja az arcodat. Ez az össz macera vele. -
Shodan
őstag
Én 2-3 hete használom, még nem írtam róla részletesebben.De annyit elmondhatok hogy kezd beválni.
Azért még nyom így is kicsit, tehát ha leveszem látszanak a csíkok.
A gyárinál főleg nyáron észrevettem hogy elkezd viszketni az orrom úgy éreztem a szemüveg miatt, higéniai szempontból azért ez jóval előnyösebb és ilyen azóta nem is volt. A textil puha, és nem vmi zsákszerű izé. Az elején arra számítottam hogy ezzel egyáltalán nem fog nyomni, azért ez nem így van , de a gyárinál azért érezhetően komfortosabb, főleg így hosszútávon. Visszacserélni most már biztos hogy nem cserélném az eredetire.
Egy kis negatívum amit észrevettem. A szövet van hogy gyakran kicsit rálóg a motion sensor elé és amikor leveszem a fejemről előfordult hogy bekapcsolva marad a szemüveg. Nem tudtam először hogy mi ropog aztán rájöttem hogy ég a tűz az oculus homeba , azóta figyelek.
Én német amazonról rendeltem.Mondhatjuk hogy nem bántam meg , mert azóta így használom. -
proci985
MODERÁTOR
amazon.de / .co.uk. gyartotol kb egy honap es garantaltan fennakad a vamon is mert thaifoldtol kuldik.
a kulonbseg kb eg es fold.
Cshavez: az egy dolog, de a melyik a jobb szimulator parttalan vita a topik szempontjabol OFF.
ha az lenne a kerdes melyiktol hany be kevesbe az ember egy szavunk se lenne(#10001) Joshi: persze, hogy lehet, de alapvetoen itt a lenyeg a VR, mert a topik ha lenyegtelen dolgokon porog elveszik az informacio.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest