- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
barcalaci84 #36798 üzenetére
Akkor én valami másik ACC-l játszom... most direkt néztem YT videókat is, de nem igazán értem mire gondolsz, semmit nem látok az általad soroltakból. Nem tudom mi lehet nálad a gond, mert én meg pont az egyik legszebbnek látom a szimek között.
Abban viszont egyetértünk, hogy gépigényes... ez is valami! -
paler
aktív tag
válasz
barcalaci84 #36798 üzenetére
iRacinggel van lehetőséged kipróbálni?
-
barcalaci84
őstag
válasz
-Solt- #36797 üzenetére
az előttem lévő kocsi még nagyjából jól néz ki (meg a cockpit is)de már az előtte lévőek borzsatóan...ha még távolabbra tekintek akkor minden nagyon elnagyolt, low pixel , homályos textúrák sok helyen
messze a legrosszabb az összkép az összes általam próbált szimhez képest
az h még szarul is fut , az csak hab a tortán -
-Solt-
veterán
válasz
barcalaci84 #36796 üzenetére
De mit látsz ocsmánynak?
-
-Solt-
veterán
válasz
barcalaci84 #36792 üzenetére
Akkor valami nincs jól beállítva...
-
a2d2
addikt
Ezt most találtam, új plattformer: [link]
-
v2
senior tag
válasz
barcalaci84 #36780 üzenetére
ACC milyen?
-
Márton
nagyúr
válasz
barcalaci84 #36788 üzenetére
Jó napot kívánok : Kézkövetés
Már vártam, csakhogy ez nálam ki van kapcsolva.. Idegesített mikor átváltott, már nem emlékszem milyen szituációban, de eszembe fog jutni.
Lemerülés: ok, ritka, de lehet ilyen. És akkor minek +1 bosszantó dolog?
Ablakra kattintás is bajos, csak kevesebb lépés.
Hogy lehet visszahozni azt az állapotot? -
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
6,3"-os telefonhoz (xiaomi 8) milyen szemüveget vegyek, hogy beleférjen a telefon?
Köszönöm. -
barcalaci84
őstag
válasz
Márton #36787 üzenetére
Jó napot kívánok : Kézkövetés
de mondjuk a kontrollert se olyan nehéz nekem megtalálnom , mert általában a HMD mellett van , az meg kell a szimhez is: ) a FB rendre nevel
de a lemerült q2 kontroller is megmosolyogtatókb örökéletű úgyhogy épp ki lehet cserélni mikor éppen ráérsz és már 10% körül van
mondjuk az se világos h az ablakra kattintáshoz miért nem problémázol a kontrolleren -
Márton
nagyúr
válasz
barcalaci84 #36776 üzenetére
"Két kattintás az egész "
A dolog ott kezdődik, hogy kontroller keresése (ugye a szimhez nincs rá szükség, csak egér a menühöz), ez nincs-e lemerülve, majd settings, quick action és váltás.
Jobb volt mikor feldobta az ablakot és azonnal rá tudtam nyomni. Ezt hogy állítom vissza? -
Van egy GRIP: Combat Racing kódom a bundleből, akinek kell írjon, ingyen odaadom
-
Jacek
veterán
válasz
Thx, valszeg használom a G1-et mig meg nem döglik egy gent kihagyok szerintem.
-
barcalaci84
őstag
kábel: első kábel amelyiket nem kell hosszabbítanom
jóval vékonyabb , könnyebb , rugalmasabb mint a g1-é...egyszóval : jó
q2-höz képest meg : van kábel(ami mostmár azért zavar
)
kontroller: ez is jobb a g1-hez képest ergonómiailag de: mivel rövidebb a markolat része , a gyűrű meg ugyanakkora maradt , így kicsit orrnehéz, ami furcsa volt (alapvetően is a 2x2 elem miatt nehezebb mint a q2-é)
de amúgy szerintem nem rossz , csak szokni kellene kicsit -
Elég jó deal, van benne VR kompatibilis game is.
-
kiskuplung
őstag
válasz
6absbulldog #36777 üzenetére
Hali, az új patch egyik nagy újítása az volt, hogy a settingsben 0.8-ra állítja a supersamplinget. Nem tudom pontosan, hogy hívja a játék, mert épp gépet installálok, de a grafikus opciók közt lesz, a VR-os rész alatt. Talán pixel density néven. Tekerd fel, és akkor már nem lesz olyan homályos.
-
v2
senior tag
válasz
Üdv. Kábel milyen?
-
barcalaci84
őstag
Volt.
Van változás egyértelműen
A színek jobbak, és nincs Mura... Teljesen monitor feeling. Nehéz lenne belekotni szerintem.
Viszont a sweet spotot az előbb kihagytam.
Nem kell pontosan állítgatni, kB csak a fejemre kapom
Ha csak a szememet forgatom akkor homalyossa válik a kép... Ha simán előre nézek akkor éles elég nagy területen
De ahogy észrevettem, ez abból adódik h túl messze van a szemem az eredeti faceplatetel..
A frankenfov mód szerintem ezért is szinte must haveJobb mint a G1, de ha G1 rol jön az ember akkor olyan nagy wow érzés nem lesz...
-
Jacek
veterán
válasz
barcalaci84 #36778 üzenetére
Sima reveb vs G2? van érezhető váltózás képre értem, asszem neked van/volt sima.
-
barcalaci84
őstag
Kis reverb g2 benyomások :
Élességben kétségkívül világbajnok és a színek is nagyon rendbe vannak szerintem...
Tesztelgettem kicsit a steam ROV fov test kornyezetben:
Glare : kivalo
Olvashatosag : ebben sokkal jobbnak tűnt mint q2 link (egyszerűen élesebb)Fov az én fejformamon és a ipd-mel eredeti faceplate-tel : kisebb mint a q2 (90 alatt horizontálisan
megnéztem a Samsung vr coverrel(csak odatettem) így már jobb mint a q2 (kB 94)Hang : jól szól, viszont az asszony panaszkodott h kihallatszik
(a pingpong labda pattogast 2 szobával arrébb hallotta :))Tracking : vannak glitchek, de jól működik mindennel szerintem
Eleven table tennis : jónak tűnt, mert nyertem :) a kisebb fov miatt zavaró volt kicsit
Beat saber :par számot nyomtam és még nem hibáztam kockát :)
Zéró caliber : lövöldözes és gránát dobás is jól ment
ALYX: hibatlan és vaganyul néz ki
Walking dead SS : itt is minden rendben (itt kellett controller bindingot állítani, ami két kattintás és volt fejlesztő által feltoltott is)
Squadrons : jól néz ki :)
Szimek : szintén :)Telepítés olyannyira plug and play volt, h osszedugtam és még a play space - emre is emlékezett :) illetve ott volt a clifffhouseban minden játékhoz a shortcut stb
Kényelmes is és könnyű... Viszont a faceplatet mindenképp cserélném mert túl kicsi vele nálam a fov... A samsungossal hibátlan lenne csak nem volt itthon velcro Frankenfov modhoz
-
6absbulldog
tag
SW Squadrons-t aki VR-ban játssza:
Jött olyan patch, amitől kevésbé homályos a kép Rift S-en?
Mikor próbáltam refund előtt, a cockpit jól nézett ki, de ha kinéztem, akkor minden homályos. Elite kategóriákkal jobb. Gondolom, a PSVR változatot adták ki PC-re, vagy nem tudom, de számomra élvezhetetlen volt. Történt ebben előrelépés? Köszi. -
Márton
nagyúr
válasz
kiskuplung #36773 üzenetére
hát akkor kitapostam az utat neked, én rámentem, hogy ne kérdezze, gondoltam így mindig automatikus lesz a váltás, de nem, csak egy infó ablakot dob fel, ha rádugom, hogy a rift elérhető a settings menüben. Hát kösz...
-
peugeotmate
őstag
válasz
Raymond #36754 üzenetére
BS-t be is szereztem, nagyon jó!
Főleg a 360-as pályák. Látom hogy lehet kívülről majd zenéket és pályákat is hozzáadni, az úgy nagyon tuti lesz.
Összehangoltam az Unreal Engine-t és a Questet is, szépen telepítette is a projectet amit gyorsan összeraktam. A telepített appok közt ott a sajátom és hibátlanul indítja is azt.
Viszont VR preview-ra itt nincs lehetőség? Tök jó lenne ha nem kéne mindig kiírni a Questre. Plusz a monitoron is lehetne nézni közben mi megy a szemüvegben. Nemrég egy (nem saját) HTC Vive-hoz egy (nem saját) PC-re telepítettem az Unrealt ahol automatikusan ment szépen a VR preview. Itt csak egy ablakot dob ki a PC-re ha elindítom, de se a szemüveg mozgatására, se semmire nem reagál. Szemüvegben sincs nyoma hogy a preview futna. -
kiskuplung
őstag
válasz
Márton #36772 üzenetére
Na, ez engem is érdekel, mert ugye általában 2 lehetőségnek kéne lennie, engedélyezed v. nem engedélyezed. De itt mindig van egy harmadik is, hogy többet ne kérdezze. De én még sose mertem megnyomni, mert nem egyértelmű hogy mit csinál: örökre engedélyezi, vagy örökre tiltja
Azt várnám, hogy mint egy normális alkalmazás, checkboxként jelenjen meg, ne egy harmadik gombként...
-
Raymond
titán
válasz
Márton #36770 üzenetére
"A részletességen akkor az oculus app/devices/graphics preferences alatt tudok változtatni? Mondjuk 1.2x 4464px?"
Ott hagyd 1.0-an amig nem allitottad be ugy hogy stabil 72FPS legyen. A tobbit termeszetesen a jatekban kell beallitani. Aztan mehetsz feljebb ha gondolod. Az ODT Performance HUD-on latod hogy mehetsz vagy nem."Ha itt nyomok egy save&restartot akkor a Q2 settingsnél mindig újra ki kell választani a Quick action résznél a Linket? Eddig üzenetet dobott fel, de rámentem, hogy always enable (vagy valami hasonló). azt hittem akkor nem kell majd csinálni semmit,csak rádugom a kábelt és kész. De mindig be kell menni a beállításokba és ott váltani. "
Igen, radugod a kabelt es kesz, de amikor az egesz stack-et restartolod akkor nem dugod ra a kabelt mert nem huztad ki. Tehat vagy a menubol inditod ujra a klients vagy kihuzod es bedugod a kabelt ujra. -
Márton
nagyúr
válasz
Raymond #36769 üzenetére
Ok, nem a steamvr indul, hanem csak a steam
Tehát akkor a rendering jó, nekem is Rift van ott. Most már hangom is van. Hurrá.
A részletességen akkor az oculus app/devices/graphics preferences alatt tudok változtatni?
Mondjuk 1.2x 4464px?
Ha itt nyomok egy save&restartot akkor a Q2 settingsnél mindig újra ki kell választani a Quick action résznél a Linket? Eddig üzenetet dobott fel, de rámentem, hogy always enable (vagy valami hasonló). azt hittem akkor nem kell majd csinálni semmit,csak rádugom a kábelt és kész. De mindig be kell menni a beállításokba és ott váltani. -
Raymond
titán
válasz
Márton #36764 üzenetére
Nekem is Steam-en van meg es nem indul a SteamVR, soha nem is indult. A beallitasoknal a grafikanal a felbontas alatt a Single Display helyett be van alltiva hogy Oculus Rift es ugy indul ahogy kell. marmint a menu nincs VR-ban ez itt 2D csak, amaga a vezetes viszont VR es Oculdu SDK-t hasznalva.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
-Solt- #36759 üzenetére
Az tényleg szép volt!
De ettől ez még saját maguk arcon köpése... CV1-hez milyen kontroller is járt a kezdetekkor a dobozban mikor még 1 szenzorral adták?
Ráadásul még mindig sok helyen hasznos az XB kontroller.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én megutáltam a facebookos VR reklámokat. -
-Solt-
veterán
válasz
kiskuplung #36762 üzenetére
Imádom az ilyen finom és kreatív oltásokat
-
Na nyomtam egy fél órát a Jurassic gamet.
Azt nem tudom milyen hosszú és közel sem olyan interaktív persze mint egy Alyx, bár ez erős hasonlat...
De szerintem egész pofás, meglepően jól is fut, töltések is gyorsak.
Bár azok azért vannak rendesen sajnos de nem vészes...De atmoszférára teljesen jó, tracking 1x-2x azért meghülyült mert ráfogtam valamire aztán ide-oda ugrott a kezem.
Lehetne picit "óccóbb" de ezt már megszoktuk szerintem, nekem eddig nem igazán okozott csalódást, nagyon vártam már. Ha van benne 3-4 vagy 5-6 óra gameplay szerintem már megéri ha izgi is mellé, eddig meg hogy kezd beindulni nekem az is, már most!
Összességében így ennyi játék után azt mondom teljesen jó és nem hiszem hogy refund lesz nekem.
Szerintem megéri ránézni, viszont az nagyon tetszik hogy bujkálni kell és konkrétan az egész szobát bejártamPlusz még egy kis szerk.: Nagyon rég volt hányingerem de most itt valahogy elkapott picit megint mint amikor először VR-oztam, passz hogy mitől lehet, bár mentem mint a mérgezett egér
-
Márton
nagyúr
válasz
Raymond #36760 üzenetére
őő, és azt hogy? Steamen vettem meg, ha bezárom és az AssettoCorsa.exe-vel indítom, akkor is indul a Steam. (bocsi, láma vagyok) A rendering mode a játékon belül természetesen Oculus rift.
ááá: change the line in Documents\Assetto Corsa\cfg\oculus.ini from
AUTOSELECT_RIFT_AUDIO_DEVICE=0
to
AUTOSELECT_RIFT_AUDIO_DEVICE=1de miért nem alap ez?
-
Raymond
titán
válasz
Márton #36758 üzenetére
"Ha jól sejtem ez nem Oculus SDK-t használ."
De igen, nem tudom mit allitottal be kimenetnek de meg a neve is az hogy "Oculus Rift". Sokaig mas nem is volt es Revive kellett hozza, most van ott OpenVR is de meg mindig (gondolom most mar orokke) betanak becezve."miért nincs hang a sisakban?"
Nem tudom, nalam alapbol van, eleve ugy indul."SteamVR-ban az audionál a headset van kiválasztva, mégis a pc hangszóróból jön"
Miert SteamVR-al hasznalod, ott a beallitasoknal a kimenetnel egyenesen hogy Oculus Rift, azt hasznald. -
-Solt-
veterán
Ezt a Quest 2 videót láttátok már? [link] A végén van egy zseniális oltás!
-
Márton
nagyúr
No, alakul, már legalább folyamatos 72Hz az AC.
Ha jól sejtem ez nem Oculus SDK-t használ.
Kérdéseim:
- miért nincs hang a sisakban? SteamVR-ban az audionál a headset van kiválasztva, mégis a pc hangszóróból jön
- a Momo ugye csak 100 fokot tud jobbra-balra, elég illúzióromboló, hogy full kanyarnál a látott képen többet forog a kormány. Találtam is rá opciót: "virtual steering wheel rotation limit", amit beállítok 100 fokra, jó lesz egy körig, de utána elfelejti a beállítást, OFF-ra áll.
- kár, hogy a menüje nincs VR-ben. Miután kiválasztottam az autót, pályát, és már bennt ülök az autóban, van rá mód, hogy indulhassak, anélkül, hogy egerészni kéne a VR világban? (messze az egér és a Momo..)
- valami "kezdő mód" esetleg van, hogy ne csússzak ki minden kanyarban? Ok, hogy látom a úton a segítősáv színét, de még így is nehéz elsőre.. Valami stabilitás-útontartás segítő jó lenne az első órákra..köszi!
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #36756 üzenetére
Ebbol [link] es ebbol [link] itelve rohamosan novekszik a Quest felhasznalobazis. Mar az elso Quest-nel is latszott hogy ez az ami behozza az embereket a VR vilagaba de a Quest 2 rendesen ratett meg par lapattal. Kar azert a Facebook kovetelmenyert, de remelem a friss nemet, EU-s es US eljarasok megoldjak ezt a problemat mire lejarna a grace period az Oculus fiokokra
-
kiskuplung
őstag
válasz
fronxie #36751 üzenetére
Ezzel én is várnék picit, az írja ‘Part 2’ DLC Teased, vagyis én úgy értelmezem, hogy ez is olyan, mint a Star wars, hogy 6-7 óra játék után egyszer csak egy cliffhangerrel véget ér, és majd jövőre folytatják.
Amúgy itt van róla teszt, azzal kezdi hogy 3-4 óra végigjátszani..A Battle sister viszont egész jó, ha az ember megbarátkozik vele. A karakterek rondasága szerintem betudható annak, hogy így egyszerre egész hordák tudnak jönni, és hát ezt áldozták be az optimalizáció során.
Mostanában az asszony bitorolja a nagygépet, én meg tudok a hálóban irtani.
Jó ez a Quest. Karácsonyra megnégyszereződik az unszolásomra Questet kérő/kapó ismerősök száma. Végre lehet haverokkal csapatni az Onwardot
-
Raymond
titán
válasz
peugeotmate #36753 üzenetére
A Jurassic ma jott ki, azzal varnek az ertekelesekkel, a BS meg mar bizonyitott
-
peugeotmate
őstag
válasz
Raymond #36747 üzenetére
Nyomtam egy factory resetet is ma a biztonság kedvéért. A v23-as update-tel így kicsivel több mint 50 gb tárhelyem maradt.
A SideQuestet is beüzemeltem.Most jöhet az Unreal Engine kapcsolat Linken keresztül. Illetve gondolkozom hogy a Jurassic Parkot vagy a Beat Sabert érdemesebb-e megvenni először.
-
Megvásárolható végre a Jurassic Questre
Jurassic World Aftermath: A VR Survival Game | Oculus -
Raymond
titán
válasz
Márton #36745 üzenetére
Megneztem most a laposon 1070 Max-Q-val (1468Mhz GPU es 8808Mhz VRAM jatek kozben). Nalad valami tuti nincs rendben ha nem tartja a 72FPS-t. A lenti beallitasokkal 1080p-ben a standard benchmark 400-440FPS, Oculus Link-el pedig a 4128x2272 beallitason (2064x2272 szememenkent) amik kb az ami nalad az 1.0 siman tartotta a 72FPS-t es volt meg 55% GPU headroom tehat mehetne feljebb is.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
optimal_909 #36714 üzenetére
Írhatnál róla kicsit bővebben!
Milyen játékokat próbáltál eddig? A kényelem milyen, érzed szükségét bármilyen VR covernek vagy kényelmi kiegészítőnek? Gondolom a kontrollerek ennyi idő alatt még nem merültek le, érdekelne, hogy tölthető akksikkal meddig bírja kb.
Nekem ma jött e-mail a DHL-től, hogy náluk van és hozzák, bár szerintem ez már kari előtt nem fog ideérni. -
gulasoft
őstag
Tower tag még 6 óráig 70%-al 4.04 euró steamen. Aki nem szeret szaladgálni annak ideális tornyok vannak, amikre át tudsz ugrani, az ellenfél is tornyokon van, be lehet bújni a torony mögé (éppen csak) illrtve a tornyok körül változó mennyiségű fémlemez van, de ezek x találat után leesnek.
[link]
Vasárnap már leszünk 2-en 3-an itt:
https://discord.gg/JkRTcgf -
Raymond
titán
válasz
peugeotmate #36746 üzenetére
Egy factory reset uten nem kellet volna hogy maradjon rajta semmi, biztos van meg ott valami?
-
peugeotmate
őstag
válasz
Raymond #36733 üzenetére
Köszi a tippeket, kipróbálom. Magától frissített szó nélkül a Quest, de csekkolom hogy egyáltalán mire.
Illetve nem tudom mennyire konfig függő ez a beállítás.
Most még a Side Questet szeretném egyelőre kábelen összehangolni normálisan, mert akitől vettem, azt mondta hagyott rajta külső telepítőket a Questen és azokhoz szeretnék hozzáférni és törölni őket. Egyelőre ezen leírás mentén indulnék majd el: [link] -
Márton
nagyúr
válasz
kiskuplung #36743 üzenetére
"ezen megvettek közül?" - tehát nem kell demo
Raymond: köszi, du. ránézek, most még korán van a szemeimnek a VR
-
Raymond
titán
válasz
Márton #36742 üzenetére
Milyen beallitasokkal jatszol? Tehat a Link mit hasznal pontosan, az ODT-ben csak a bitrate van 250-re allitva mas nem? Ezekkel elment 90FPS-el CV1-en egy 380X-el:
AA - 2xMSAA
AF - 16x
World Detail - Very High
Shadow Resolution - High
Smoke Gen - Normal
Postprocess Effects - Off
Mirror - Normal
HQ Reflections - Off
Reflection Quality - Low
Reflection Render Frequency - StaticUgyanezekkel a GTX1070 (kb a te kartyad teljesitmenye) elment SS 1.5 mellett is amit a jatek beallitasaiban allitottam. Az a felbontas (2016x2400 szemenkent) kb. annak felel meg amit az Oculus most 1.0-an allit be a Quest 2-nel Link-el igy mennie kell nalad is.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Márton #36742 üzenetére
Nálam a PC2 ment a legjobban Oculus módban, esetleg azt nézd meg, elvileg van belőle demo, legalábbis a Steam keresője kiadja (aztán már nem látom, de lehet, csak azért mert már nekem megvan).
A PC1-ből viszont biztosan van demo is, ha még nincs meg.
-
Márton
nagyúr
AC-re ránézek akkor még egyszer, PC-t még nem próbáltam
Nem volt túl sok fajta autó, mert egyedül voltam
DR2 folyamatosabbnak tűnt mint AC..gulasoft: tisztában vagyok vele, ezért kérdeztem, mivel érdemes próbálkoznom, ha most nincs sok időm beállításokat próbálgatni?..
a2d2: proci ősrégi, de kiváncsi leszek 99-en pörög-e a játékok alatt.
Raymond: megyek az autóval, de minden figyelmem elvonja a recés grafika, az aliasing. Ha ez nincs, és már nem túl elmosódott paca a kép, hanem vannak részletek és 72fps megvan (AWS-36), azonnal reagál a kormánymozdulatokra, az már tökély.
-
izomman1
senior tag
válasz
Rogan99 #36687 üzenetére
A Skyrim VR hogy ment a G2 kontrollerekkel? Ment instant vagy kellett állítgatni , hogy minden működjön? Kompatibilitási problémáktól félek.. Öreg Vive kontrollerekkel akármi megy srácok , mert az volt a régi időkben is az új kontrollereknél meg mindegyiknél állítgatni kell nem? Ha régi játékokat tolsz.. Lehet ezért is lesz 'hasznos' a lézeres követésem ha megmarad..
Köszi -
a2d2
addikt
válasz
Márton #36734 üzenetére
Ja, ez eléggé felejtős, hacsak vissza nem veszed a felbontás bőven natív alá. A processzor is ősrégi és a VGA is gyenge. 60Hz-es GearVR-hoz még talán elmenne közepes beállításokkal.
Nekem I7-6700 + 1070 + 16GB RAM + Q2 natív = minden játék low vagy max közepes beállításon. És akkor még a frissítéssel is játszani kell. Tegnap próbaképp ránéztem Subnautikára, ősrégi játék és szerintem nem jól optimalizált mert Q2 felbontásán mindent visszavéve is vissza kellett volna vennem 60Hz-re a fejszettet. -
speppi
csendes tag
válasz
optimal_909 #36714 üzenetére
Mikori rendelés?
-
Márton
nagyúr
válasz
Raymond #36733 üzenetére
Ha már autó szim, melyik fut a legjobban Q2 link+1660Ti+ i7-2600+Momo vason ezen megvettek közül? AC, PC, PC2, DR, DR2
AC-ben katasztrófa a navigálás, hogy egérrel kell a monitoron matatni és nem is volt fix 72fps-em. DR2-t próbáltam még gyorsan, láttam van új-zélandi pálya is, mondom csodás, de olyan elmosódott, festményszerű az egész és még recés is, hogy elment a kedvem tőle (pedig volt AA). Steam alól Oculus módban indítottam, a bitratet feltettem 250-re és a render resolutionnal is próbálkoztam. 150%-on leheletnyivel volt csak jobb, 200-on el sem indult, fekete kép fogadott.
Szóval a fentiek közül melyik a legkevésbé erőforrásigényes és egy kezdőnek a legélvezhetőbb a Momoval (demozni)? -
Raymond
titán
válasz
peugeotmate #36732 üzenetére
Ha megfelel akkor minden OK, nekem is az van
Igaz az eredeti Vive-hoz kepest talan meg egy sajtreszelo moge dugott tablet is jobb lenne
De lathato elorelepes egy CV1-hez kepest is. Link-nel az Oculus Debug Tool-ban told fel az Encoding Bitrate-et. Az Oculus az elejetol fogva (es meg a v23 update utan is) azt mondta a Q1-hez max 150Mb az ertelmes maximum, de nalam viszi a 250-et is es ugy mar ott se esik szet a kep ahol regebben a 100-120Mbit-el sikeresen szetesett mindig - autos szim-ben bumper nezetnel. A "normalis" jatekoknal mar ott se volt igazan problema, de ha viszi a 250-et akkor miert ne allitana az ember be. Kiveve ha problemas az a 8-10ms plusz kesleltetes az alap 100Mbit-hez kepest
-
peugeotmate
őstag
válasz
Raymond #36729 üzenetére
Igen, egyelőre most indításnak szívesebben költöttem HMD-re csak ennyit, a mobilitás pedig fontos volt így mindenképp a Questet szerettem volna. Nagyon szép állapotban van, tényleg mintha új lenne. És még Amazon gari is van vész esetére. Nekem tökre jó most a felbontása is, HTC Vive-on bohóckodtam az elmúlt egy évben viszonylag többször. Ahhoz képest nagyon részletgazdag és szép képe van.
Jinxb1rd
Hát most 1-2 órát próbálgattam, Google Earth VR-t meg egy kis Elite Dangeroust. Utóbbi végére kicsit most inkább meg is pihenek.Ez idő alatt atomstabilnak tűnt. És bocs, 5 méteres a repeater, igen.
Könnyű kihúzni a fejesből az USB-t. Nem érzem nehéznek. Kondiban sem voltam egy ideje, szóval még csak az sem. -
Láttátok?
Eléggé várom, ha nem 60 euró akkor benevezek rá -
Jinxb1rd
addikt
válasz
peugeotmate #36728 üzenetére
És semmi probléma nincs akkor velük? Mert akkor a repeatert megrendelem.
Milyen jó, hogy én a jót ajánlottam és a fost rendeltem meg helyette mégis.
btw az a kábel inkább 5 méteres, nem?
+1:
Te könnyen ki tudod húzni az usb-c kábelt a fejesből vagy csak én vagyok szerencsétlen? -
Raymond
titán
válasz
peugeotmate #36728 üzenetére
Akkor megis Q1 lett belole?
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #36712 üzenetére
Elhoztam a kábeleket ma az Alzából, beállítottam a Quest 1-et és PC-re kötöttem. A 3+2 méter együtt 2,2 gbps-ot présel ki magából. Úgy hiszem jól működnek!
USB repeater 3 méter
USB-C 2 méteres kábel -
a2d2
addikt
Letelepítettem gyerekeknek ezt az Ark-ot, azóta ezt tolják felváltva. Egész jópofa. Gondoltam belenézek VR szemüveggel, de VD-vel azt írja hogy csatlakoztassak HMD-t, Linkkel pedig összeomlik az egész. Ez tényleg ennyit tud?
-
Htjet
tag
Nem tudom, hogy volt-e már. Akinek AMD vga-ja van és használni akarja a Oculus linket, az ne frissitsen a legfrissebb 20.12.1-es driver-re, mert nem fog vele működni. Állandóan Oculus link stopped working hibát dobál. A 20.9.1-es whql-es drivert kellett visszetennem , hogy használható legyen.
Quest 2 és Gigabyte RX580 8GB-os vga-m van.
-
a2d2
addikt
Amazon nem ilyen. Ott rendesen fel van tüntetve ha visszaküldött a cucc és olcsóbb is a bontatlannál. Én is így vettem a Quest 1-emet anno, csak az elemek hiányoztak a csomagból, minden karcmentes és 10e-el olcsóbb volt.
Nálam a gyári szivacs is és a fehér gumis pánt is el van dobozolva, ha esetleg visszaküldésre kerülne sor akkor sincs gond. -
Vaze
őstag
válasz
Jinxb1rd #36716 üzenetére
Ilyenkor szoktam kapni agybajt,mikor rendelek valamit,es neha kuldenek hasznaltat,amit mas mar megragot kikopott stb....Ja es persze nem tuntetik fel hogy hasznalt!!Baszak meg en ujert fizetek,akkor elvarom hogy vadi ujat kapjak,amit mas meg nem fogott a kezebe stb...
Nem is ertem,ha ilyen sokaig megtartotta,es raadasul hasznalja a mai napig,es semmi baja a cuccnak,akkor miert kuldi vissza???? -
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
s7evcsenko #36718 üzenetére
De nyilván nem arra gondolnak, hogy másfél hónapig beleizzadsz, meg tele lesz a hámsejteddel a szivacsa
De lehet nincs igazam.
-
válasz
Jinxb1rd #36716 üzenetére
Minden további nélkül visszaveszik, ha hibátlan állapotban van.
Ennek a szolgáltatásnak pont ez a lényege... használod, "nem tetszik/meggondoltad magad/indok nélkül" visszaküldöd.
Ha találnak rajta hibát/sérülést, akkor is visszaveszik, csak csökkentett áron, amit vagy elfogadsz, vagy kapod vissza. -
camaro79
aktív tag
Sziasztok!
Amazon-os visszaküldés hogyan működik?
Októberben vettem a Q2-t, elvileg január 31-ig tudom visszaküldeni. Addig ugye vigyázva használom.
Néznek bármit a refund-nál? Nyilván hibátlan állapotban legyen... -
optimal_909
csendes tag
Megérkezett a G2 a Bestware-től, plug&play müxik.
CV1 Rift után libabőr a képminőség! :) -
gulasoft
őstag
válasz
peugeotmate #36712 üzenetére
Igen láttam hogy tele van szar kábellel a net, ezért kérdeztem, hogy melyik jó biztosan, de ezek szerint még nincs jó megoldás, de a héten kiderül jó e az alzás. Köszi várom.
-
Raymond
titán
válasz
kiskuplung #36707 üzenetére
Nem a jobban menesrol van szo, csak arrol hogy valami rakerdez mivel inditson ha mindketto implementalva van a Steam-es verzioban. Van ami rakerdezes nelkul az Oculus-al indul. Olyan jatekom nincs amiben mindketto benne lenne es megis makacsul a SteamVR-on keresztul menne Steam-bol.
-
gulasoft
őstag
Link kábelt vettem a lányomnak még tavaj sok pénzért 10 méterest jelerősítőkkel, meg fordító kábellel (nagyusb-ből typec).
Most hogy van egy quest2 ehhez is kéne de elég lenne egy 5 méteres. Mi az ami most bevált és nem kell heteket várni rá, esetleg bemegyek a madeiamrktba és leveszem a polcról? -
gulasoft
őstag
válasz
kiskuplung #36707 üzenetére
Erősen gondolkodom mit indítottam ami oculus úgy hogy mégis a steamvr alatt indult, mert ugye van egy indexem, és egy oculus, de azon utoljára VD-vel az asgardot indítottam, az viszont nem indítja a steamvr-t (vagy igen?) Amikor egy natív oculus játékot indítok VD-vel akkor elindítja a steamvr-t háttérben? (valószínűleg igen, mert sift-s emuláció csak linknél van)
-
Márton
nagyúr
válasz
barcalaci84 #36704 üzenetére
Reméljük már nem sokáig kell szenvedni ilyesmivel.. [link]
-
barcalaci84
őstag
-
gulasoft
őstag
válasz
barcalaci84 #36701 üzenetére
És nincs olyan játék ami nem kérdez rá, hanem átállítja oculusra alapértelmezetten? Mert hogy nekem nem kérdezett semmit az tuti.
-
Márton
nagyúr
válasz
peugeotmate #36698 üzenetére
mármint melyik "ezt a szettet"?
-
barcalaci84
őstag
válasz
kiskuplung #36696 üzenetére
Ha nem a gaming fülrol indítof hanem VD-ben a desktop rol, akkor ugyanúgy rakerdez a steam h milyen módban induljon...
De van játék ami csak a gaming fülrol működik...
Egyébként nálam pont fordítva van általában :
VD nem annyira eroforrasigenye mint a link, viszont linken van asw ami jól jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motoros topic
- GTA VI
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest