- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
válasz
f4lcon #14265 üzenetére
Számlát soha nem adott. Ha kéred fizetéskor, akkor adja a számlát, ha ráteszi a 27% áfát, amúgy nem igazán olcsó munkadíjhoz. Megbeszélt határidőt soha (SOHA) nem tudta betartani, mindig több napos csúszással adja vissza a kocsit, akár pár órás munka esetében sem. Ha vmit szerelt, azmiatt más ment tönkre, nem ismeri el, fizess pluszba, és megcsinálja. Összecserélte már az alkatrészemet más volvo tulajéval, szerencsére ezt utólagosan vettem észre, és pár napon belül helyre hozta. Megbeszéltük, hogy értesít az állapotáról a nap végén, de soha nem hívott fel. Csere alkatrész árajánlatról szintén képes elfelejteni felhívni az ügyfelet.
Hirtelen CSAK ennyi jutott eszembe.
De van pozitív is: általában elvégzett munkák rendben vannak (kivéve amikor utána más nem működik!)
A fenti tapasztalatokat több éven keresztül tapasztaltam, többször jártam már nála, de csak azért mert nem volt sürgős egyik munka se, és közel volt hozzám.
De mostanában már nem járok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest