Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13690) mustang08


mustang08
aktív tag
LOGOUT blog

Jó kis eszmecserét sikerült elindítanom... :)
Az a helyzet, hogy mindannyiótoknak tudok igazat adni, egyetértek Strykerrel, leteszek a Saabról, mivel nem vagyok akkora márka rajongó, hogy örömmel keresgéljek a bontóban alkatrészt, ha véletlenül úgy alakulna a helyzet. Elkapott a ritkaság, és az olcsó prémium csábító illata...

Az 1,8 nálam lélektani határ. Ez kb. 2,5 havi fizum, úgyhogy ha megerőltetném magamat, akkor ennél többet is rá tudnék szánni az autóra, csak nem akarok. Autóbuzinak vallom magamat, de egyben sóhernek is. Ha most 2,5-ért néznék kocsit, akkor se lennék sokkal beljebb. Persze kapnék annyiért már pár évvel újabbat, de csak egy hülye kell az úton, hogy a 2,5-ből hirtelen 0 legyen, és a V8-ra bármennyire is porcosodna, ha szívnám a fogamat a benzinkúton. Volt Mx-5-öm élmény autónak, amit még most is visszasítok, és remélem újra lehet majd egyszer de most az első a lakás/család.
De ettől függetlenül, az 1,8 se kis pénz (legalábbis nekem), úgyhogy ha már elköltöm, akkor az nézzen ki valahogyan. A Pug 308, Citroen c4 frankó autó, de a formával nem tudok megbékélni.
Jövő héten 1-2 autót megnézek, aztán eldöntöm merre tovább, max ha nem találok semmi elfogadhatót, akkor kirándultam egy jót, és pár hónappal napolom a dolgot.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.