Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeee
tag
válasz
Cy-clone #301 üzenetére
A szotyit tényleg nagy küzdelmek árán törik fel az enyémek is, aranyosak, amikor forgatják körbe-körbe, és apró csíkokat harapnak ki a héjából, mire sikerül kibontani.
De a nagy kedvenc a lisztkukac, rendesen transzba esnek, ha meglengetem az orruk előtt.
Annyi jópofa hörcsögöm volt már, mind egyéniség. Pl. voltak aranyhörcsögeim is, az egyik kis vörös nagy spieler volt. A kereke alá besepert egy kis forgácsot, az beállt, felmászott a tetejére, onnan elérte a terrárium felső peremét a két első lábával, a sarokban feltornászta a seggét is és átlendült rajta. Bejött a hálószobába, felmászott az éjjeliszekrényre hátul, ahol majdnem hozzáér a falhoz. Az éjjeliszekrény tetejéről átugrott az ágyra, és a bajszával megbirizgálta az orromat. Én frászt kaptam, ő meg szerintem jót röhögött. Persze ezt általában éjszaka adta elő, amikor már aludtam. És ezt számtalanszor megcsinálta. Pedig nem egyszerű mutatvány, mert néha kifigyeltem, hogy az ágy mellé ugrik, és akkor kezdhette elölről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen program, ami...?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest