Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Na, ez engem is érdekelne, h konkrétan min változtatnak a munkatávolsággal!
Az Ofotértben vizsgálatot végző doktornő mondta is, h nagyon közeli munkához nem lesz jó amit kapok, de mondtam nem gond, mert olyan szereléshez manapság már úgyis nagyítós fejpántot használok, és könyvet sem 20-30 centiről olvasok.
De ez nem jelenik meg a rendelési paraméterek közt, és a recepten is csak annyi az eltérés, h ha lenne távoli +1.0 szemüvegem vagy többfókuszú, akkor azon 70 mm lenne a pupillatávolság, míg egyébként az olvasószemüvegen 68 mm. -
Degeczi
nagyúr
Szerintem attól függ, távolabbra hogyan látsz. Hasonló helyzetben vagyok, +1.5-ről most váltottam +2-re, de mivel lassan romlott a távolabbra látásom is, sötétben már oda sem ártana +1, így néhány méteren belül nekem még nem gond a +2 (pár éve is használtam elektronikai forrasztáshoz +2-t, akkoriban az még zavaróan mosott 1-2 m-en túl) most még egyfókuszút csináltattam, és nem is bánom, bevált.
De kínait inkább csak másodiknak, ld. alább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Apple TV eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest