Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Nem egy és nem két embert ismerek, akik 4-5 dioptriás látásukat gyógyították meg e módszer segítségével.
Én még nem vagyok köztük, de már haladok..A lézeres szemműtét csak arra jó, hogy az ember x évig jól lásson (egyéntől és még sok mástól függően 5-15 évig).
Utána a látása ugyanolyan rossz lesz, mint a műtét előtt, sőt idővel még rosszabb.
Ez azért van, mert a lézeres szemműtét csak a szaruhártyát farigcsálja meg, a rossz látást okozó helytelen szemalak megmarad, és így ugyanúgy rosszul látnál a műtét után is, de ugye a "megszerelt" szaruhártya miatt a jó látás illúzióját kapod.
Rendben van, 5-15 évig jól lát majd az ember, ami azért nem kis idő.
De majd ha ugyanolyan rosszul lát, mint a műtét előtt, akkor már hiába siránkozik...
A műtéttel csak egy plusz "szemüveget" műtenek bele a szemeidbe.Ezeket pedig nem én találtam ki, hanem páciensek százai és a szemtrénerek tömeget tapasztalta,
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest