Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Mint korabban mar irtam, mar 10 eve -5-om van.
Gimiben volt asszem -3.5/-4.5, egyetem elotti nyaron keszult el eloszor -5-om.
Akkor hulye voltam, hagytam magamat radumalni az uvegre.Ennek persze az lett az eredmenye, hogy csak harmadik nekifutasra sikerult az optikusnak rendesen megfaragnia, ket meregdraga lencset kozben lenullazott.
(2 honapig jartam serult szemuveggel, 1mm atmeroju darab le volt pattanva a kozepebol, ugy nezett ki, mint egy apro kavicsfelverodes a szelvedon. Optikus persze anyaghibara kente, cserejet szerencsere nem kellett kifizetnunk.)Aztan fel ev mulva megszokott a csavar...
Utana meg odaig eljutott az optikus, hogy fotokromatikus, meg melyik vekonyitott muanyag Essilor lencse, csak elfelejtette velem kozolni, hogy abbol pont nem lehet szurket kapni, igy majdnem elsirtam magamat, amikor megjott a kesz szemuveg, barnaban.
Kozben elbaltazta az olvasoszemuvegemet is, abba sikerult 3mm-mel odebb befaragnia a bal lencset.
Azota nem ragaszkodom ahhoz az optikushoz, plane hogy azota felkoltoztem Pestre, itt sokkal nagyobb a kinalat, kis tulzassal minden sarkon van egy optikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest