Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ezt röviden segítene nekem valaki értelmezni?
[link]
Köszönöm.Első szemüvegemet csináltattam 8h ban monitoros munkavégzést csinálok egyre nehezebben látom a karaktereket, + könyv olvasással is kezdenek gondok lenni. Munkaszemüveget akartam jelezték, hogy van olyan ami munkaszemüveg és irodában távolabbra is jól látok, nem kell fel le raknom. Direkte rákérdeztem, hogy monitoros munkavégzéshez jó lesz e.
Megjött elöző héten a szemüvegem az a gondom vele, hogy közelre olvasó távolságra az alsó részével jól látok. De a felső részével csak ~1.5-2m tártytávolságtól lesz éles az meg baromi sok monitoros munkavégzéshez így igazából nem jó.
Jól gondolom, hogy ez el lett szurva és "közeli" munkavégzéshez szükséges monitoros szemüveget kellett volna kérnem/rendelnem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest