Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Holnap szeretnék szemüveget csináltatni az írisz optikában, és lenne két kérdésem.
1. Egész napos hordásra kellene egy új könnyű keret, a mostani akcióval úgy 70 ezer környékéig el tudnék menni. Van esetleg olyan márka/típus amit különösen ajánlanak, vagy kerülendő?
Pl.: Ray Ban volt ismerősömnek, de nyekergett, csattogott, és még rugó se volt benne, de a tech carbon pl. a legkényelmesebb keret amit valaha felvettem...2. Semmit nem tudok a lencsékről, most egy Zeiss van, amivel nagyon elégedett vagyok, de mindenhol Hoya-val foglalkoznak. A kínálatban meg teljesen elveszek annyit tudok meg, hogy a drágább jobb, de ha nekem 1-es dioptiriás 2 cilinderes lencse kellene csak karcálló réteggel, és víz lépegetővel az körülbelül mennyi kellene hogy legyen?
(Voltam egy másik optikában ahol gondolkodás nélkül rávágták, hogy 60 ezer, amit erősen kétlek...)A segítséget előre is megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest