Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
16 éve vagyok szemüveges, B/L -0.5/-0,5-ről kezdtem, már 8 éve -3,0/-3,0, úgyhogy megááltam. Nemsokára jön az öregkori távollátás, majd meglássuk, mi lesz.
Szeged és Békéscsaba az, ahova én optikushoz járok. Fényre sötétedő, UV-szűrős, karc-mentes és páramentes rétegekkel kezelt lencséket használok, így kiváltok egy napszemüveget is.
Műtét iszonyúan zavarna, kontaktlencse szintúgy, engem már szemüvegben fognak elföldelni.
Volt egyszer, hogy az egyik lkencse eltörött, elmentem hát az SZTK-ba, inygen vény, kedvezmény a lencsére... A nő egyből leültetett a számítógépes műszer elé, és aszondta, hogy B/J: -4,5/-4,5D. Mondom, az nem lehet, lesz szíves megvizsgálni a hagyományos módon, betettem vele a 3-as lencséket és elolvastam a tábla legeslegalsó sorát. Több kérdése nem volt, kiírta nekem a lencséket.
Ami a tanulság! Mindenki saját felelősségére bízzon a számítógépes, ingyenes szemvizsgálatokban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest