- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani-wan
tag
válasz
bambano #2364 üzenetére
Meg lett nézve!
"Akkor koltozzunk at ide a linuxos topikbol..."
Ez nekem nem mondja azt hogy a egyik Shell Script az nem ugyanaz mint a másik shell script mert azt így is hívják meg úgy is!
És senkinek sem aki még sosem foglalkozott ezzel!
És ezt egy értelmes embernek nem kell elmagyarázni. -
jani-wan
tag
válasz
bambano #2359 üzenetére
Én először olyasmire gondoltam amivel már tudnék Windows-hoz írni gyermeteg .bat scripteket, amivel hasznos de alapdolgokat el lehetne végeztetni.
És ehhez gondoltam valami gyorstalpalót ahol megvannak az alapok, és el van magyarázva hogy miért rakok pl. "() $ ilyesmiket bele. Nem olyat ahol meg kell tanulnom egy teljes programozási nyelvet
Komplett Unix tanuláshoz nincs energiám most hogy végre befejeztem a CCNA tanulást (fogjuk rá). -
jani-wan
tag
Üdv
Valaki tudna segíteni hol találni az alapoktól való Shell scripting megtanulásához anyagot?
Jelen pillanatban egy betűt nem értek belőle annyit se, szóval szájba rágós alapszint ahol minden részletesen el van magyarázva.
KösziJ
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest