- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
bambano #2481 üzenetére
Nem egészen értem mire gondolsz, de rsync always verifies that each transferred file was correctly reconstructed on the receiving side by checking a whole-file checksum that is generated as the file is transferred Szóval pont azt csinálja amire te egy külön programot javasolsz
samujózsi: az egész folyamatról az exit code ad visszajelzést, de egyes fájlokról valóban csak a logból lesz információd.
EXIT VALUES
23 Partial transfer due to error
24 Partial transfer due to vanished source files -
samujózsi
senior tag
válasz
bambano #2481 üzenetére
Hát ebben nem feltétlenül értünk egyet, ilyen alapon a cp eredményében sem bízhatok. De nem is ez a kérdés, hanem az, hogy az rsync hibaüzeneteit hogy lehetne utólag kitúrni a logból.
Amikor kérdeztem, már futott, nem tudtam a stderr-t átirányítani. Mivel biztos, hogy kimaradnak fájlok, mert merge jellegű műveletet végez hasonló könyvtárakon, a rc nem lesz 0. És fogalmam sincs, hogy jelzi a másolás közben fellépő hibákat (pl. de tényleg csak pl! Ha valamelyik fájlt nem tudta lemásolni, mert folyamatosan változott - ilyen hibával már találkoztam) Valahogyan biztosan jelzi, de egyelőre se a google, se a man nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest