Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na arra rájöttem, hogy ilyen formában gondolod az awk indítását terminálban:
awk -f program.awk /dev/ttyUSB0
Ebben az esetben ha jól értem a FAQ-ot, a "FILENAME" változó jelenti a /dev/... -t, és ezzel kell hivatkozni rá, vagyis ez a standard input.
Egyszer ennyit írtam az awk fájlba (a txt fájl létezik):
OUTPUT="/home/pa.... /output.txt
FILENAME > OUTPUT
Ez annyit csinál, mintha azt írnám a terminálba, hogy cat /dev/ttyUSB0. Szóval csak kiírja az értékeket. Innen jó lenne egy kis segítség valamilyen szinten. Gugliztam egy kört, de valahogy nem akar előjönni egy érthető awk leírás, amivel tovább tudnék lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 S32AG320NUXEN 32'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest