Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #2561 üzenetére
Ezen már túl vagyok, többször is, Manjaro, Mint és Debian alatt nem működik. Ezért a mostani Ubuntun bele se fogtam mert felesleges, ezért kerestem automatizált más megoldást.
Nem emlékszem már hogy pont ilyenek voltak de a default.pa szerkesztgetésére többször is emlékszek.Ez a pc bele van szerelmesedve a belső Analóg sztereo kimenet-be.
Nem disztrófüggő, néha túlél egy session alatt 8-10 monitor off-on-t is, máskor boot utáni első alvás-visszatérésnél elfelejti a hdmi-t.
Jól látod ez egy beépített hangszórós monitor.Viszont,
Jester01,
tökéletesen jól működik a szkripted.
Annyit csináltam hogy az először próbának az asztalon létrehozott .sh fájlt töröltem, majd miután Te állítottad hogy nálad nem húzza a procit, létrehoztam a /home/sajatnevem/ alatt, innen megy pár általam használt szkript, némelyik autostartos (már ez is az), másokra bill-kombó és panel ikon mutat.
És tökéletes! Szerintem valamit a copy-paste során követhettem el, hogy mit azt már így nem tudom megmondani.Mégegyszer köszönöm.
Ha esetleg valami amatőrnek való szájbarágós leírást adnál, mi és hogyan működik ebbe az egyszerű pár soros szkriptbe, azt is nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- SSD kibeszélő
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest