Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Ez gyors volt, köszi mindenkinek

Most jön a tesztelés, sajnos nem értek hozzá, abszolút úgy csináltam, hogy rákerestem neten ami érdekelt, és az alapján változtattam dolgokat és teszteltem, ha működött örültem, ha nem működött, akkor kerestem tovább.
(#1899) bambano
Szóval akkor azt mondod, hogy cseréljem le pl ezt:TORRENTLIST=`transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --list | sed -e '1d;$d;s/^ *//' | cut --only-delimited --delimiter=' ' --fields=1`
erre:
TORRENTLIST=$(transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --list | sed -e '1d;$d;s/^ *//' | cut --only-delimited --delimiter=' ' --fields=1)Felkiáltójeles mappa pedig 1 dologból van, windows alól az legyen a legelső mappa. máshogy nem tudtam megoldani. ha van ötleted figyelek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- Haditechnika, harcászat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest