- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Ez gyors volt, köszi mindenkinek
Most jön a tesztelés, sajnos nem értek hozzá, abszolút úgy csináltam, hogy rákerestem neten ami érdekelt, és az alapján változtattam dolgokat és teszteltem, ha működött örültem, ha nem működött, akkor kerestem tovább.
(#1899) bambano
Szóval akkor azt mondod, hogy cseréljem le pl ezt:TORRENTLIST=`transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --list | sed -e '1d;$d;s/^ *//' | cut --only-delimited --delimiter=' ' --fields=1`
erre:
TORRENTLIST=$(transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --list | sed -e '1d;$d;s/^ *//' | cut --only-delimited --delimiter=' ' --fields=1)Felkiáltójeles mappa pedig 1 dologból van, windows alól az legyen a legelső mappa. máshogy nem tudtam megoldani. ha van ötleted figyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest