- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok!
Felmerült egy olyan "igény", hogy dinamikusan tudjam állitani a hálózat proxy részét. Cégen belül proxy-t kell használni, de amikor nincs rá szükségem, akkor ki kell kapcsolni. Ezt ugye meg csak úgy tudom, ha kikommtezem a környezeti változót és újrainditom a gépet. Ehhez keresnék megoldást. Jelenleg saját proxy-val van megoldva.
Innen indult az egész.#200012 bambano:
a /etc/profile-t minden login shell végrehajtja, tehát azt látni fogja mindenki, aktuális helyzet szerint.
Nekem elég ha a saját user és a root használja ezeket a proxy beállitásokat, a legnagyobb bajom ezzel ugye a ki-belépés. Minden programot bezárni, kilépni, belépni. Főleg ha melózok épp valamin.
Ha a saját helyemen ülök, akkor kell a proxy, de ha már wifi-zek, akkor nincs rá szükség, mert olyankor inkább csak jegyzetelek, vagy neten mutatom be, mit csináltam.Olyan lenne a legjobb, ami dinamikusan állitja a proxy változókat. Legyen akár valami tigger, hálózati ip alapján, vagy akár egy parancsikon az asztalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest