- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"biztos en vagyok a hulye, de en nem szoktam space-t rakni a filenevbe"
Legalábbis szerveren én sem... viszont nem is én állítom jellemzően elő a fájlokat, vagy nem olyan program amit én írtam, szóval a fölött nincs kontrollom (mint gondolom másnak sincs).
"a peldad meg santit, mert a df nyilvan alapvetoen arra van, hogy EN megnezzem mennyi a szabad hely"
Az van, hogy ott egy rakás tool a toolboxban, és nyilván azt lenne jó akkor használni scriptekben, szóval ezzel megint nincs mit kezdeni nagyon.
Ha meg a példák után is szerinted a JSON-s (vagy akármilyen gépi fogyasztásra strukturált) kimenettel a bonyolultabb minden, vagy nem érné meg globálisan egy ilyen irány, azzal már nem tudok mit kezdeni...
"ranezek a df outputjara, majd egyedul a "grep" parancsot hasznalva mar kesz is a megoldas"
És ha ránézel a shell scripte, amit nem tegnap írtál, vagy nem te írtad, akkor meg nem látod mit csinál... A forráskódokat általában többször olvassák mint írják.
"Alapvetoen nem rossz az otlet, hogy valamilyen szabvanyos feluleten kommunikaljanak egymassal a programok, de ezt rakenyszeriteni a felhasznaloi interakciora kitalalt programokra nagy butasag"
De hát 2x megírni a programokat, egyszer így, egyszer úgy, meg még nagyobb képtelenség. Hiszen a kétféle kimenet generálásnál a forráskód java része közös lenne.
De szóval mindegy... átadtam amire gondoltam ama másik topicban, aztán kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest