- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van kb. 50GB-nyi fénykép, 7 év termése. ezek egy könyvtárrendszerben vannak szépen rendezve. a felbontásuk általában elég nagy, 2-16 Mpixeles képek, vegyesen. álló és fekvő tájolás, szintén vegyesen.
ezeket kellene 1024x768-ra, vagy fekvő esetben 768x1024-re konvertálni. van pár kivágott kép is, aminek nem 4:3 az aránya, az így járt, ha bonyolult értelmesre átméretezni. itt adtam fel a küzdelmet...
sima rekurzív átméretezésre találtam megoldást, de a mennyiség miatt vagy xargs kellene hozzá, amihez nem konyítok, vagy először egy listába kiírni a fileneveket útvonallal. ez utóbbi, bár fapadosabb, nekem szimpatikusabb lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest