- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #1029 üzenetére
Igen, kis - nagy betű különbség az megvan. Beírva szóközt, már más a helyzet. Ha a feltétel < a "kacsacsőr", akkor ez a baja: $COUNT: kétértelmű átirányítás.
Ha -lt vagy -ne (gondolom a "kevesebb mint" és a "nem egyenlő" röviden, ilyen példákat találtam neten) van a kacsacsőr helyén, akkor meg végtelen ciklusban kapom az almát.
A másik dologra visszatérve, jelenleg egy while ciklust akartam írni, ami soronként olvassa a soros portot dd, vagy a read paranccsal.
Ma még fájlba írni nem tudtam, a cat, meg mindennek a kimenete egy csomó új állományt hozott létre, a beolvasott 2 szám volt a nevük. Tehát 40924091, és így tovább állományok.
nem, nem olvassa az idők végezetéig a portot, ha a csővezeték következő lépcsője lebontja a csövet. - ezt hogy kell elképzelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Hálózati / IP kamera
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óra topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest