Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #4871 üzenetére
Egyèbkènt ezt a dolgot gèpe is válogatja. Mármint az olvasási hangot. Nekem règen volt már egy ugyanilyen slim gèpem akkor is újonnan ès annak a meghajtója sokkal hangosabb volt mint most ennek. Pedig ha arra is írtam játèkot ugyanilyen minőségi Verbatimra ment. Mègis hangos volt annó a kicsike. De ezt írtam is már hogy egyszerűen nem tudom felfogni mièrt van hogy ha új gèpekről beszèlünk mièrt van az hogy az egyik hangosabb mint a másik. A kollègák azt mondták itt hogy mivel tömeg gyártásban kèszülnek ezek a gèpek így lehetnek eltèrèsek. Persze minden ember úgy van vele hogy akkor már a sajátja is legyen ugyanolyan halk mint a másik de sajnos ez van. Èn ezzel a gèppel megfogtam hála istennek az isten lábát.
Halk is ès megy mint a güzü!
Nagyon bántam hogy annak idejèn eladtam a kis PS2-es gèpemet ezèrt is voltam hajlandó ilyen áron újat venni magamnak. Az is biztos hogy ettől már az èletben nem válok meg. Tanultam a hibámból. PS3 ès PS4 ide vagy oda ez a kis gèp minősègi játékok terèn megeszi mind a kettőt legalábbis számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sekiro: Shadows Die Twice
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Ford topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GT710 passzív videokártya
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest