- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasp91
aktív tag
válasz
fabiandaniel #4657 üzenetére
Szia!
Putty-n keresztül kellene csatlakoznod a routerre és onnan felrakni a megfelelő firmware-t.
[link] -
Wasp91
aktív tag
Na puttyval sikerült levakarnom a DD-WRT-t. Most Gargoyle van helyette.
-
Wasp91
aktív tag
Ettől a DD-WRT-től hogy lehet megszabadulni? Ki szeretném próbálni a Gargoyle firmwaret.
Webrevert img-vel próbáltam visszaállítani, de annyit ír hogy firmware update succesful és ugyanúgy megmarad a DD-WRT firmware. Van valami ötletek?
Előre is köszi! -
Wasp91
aktív tag
Visszaraktam az original firmware-t. Jelenleg 12 órája megy vele a net szakadás nélkül.
Na most a punk17 féle OpenWrt ilyen sz*r, vagy az origi firmware nem annyira érzékeny arra, hogy 1-2 másodpercre esetleg megszakad a net? -
Wasp91
aktív tag
Most 10 perce ismét megszakadt. Itt a log: [link]
Lehet érdemesebb lenne a DD-Wrt-vel megpróbálkozni? Ha jól láttam abból van frissebb verzió is. -
Wasp91
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. TP-Link 841ND routeremen ma 3x is megszakadt a net. Áprilisi OpenWrt van rajta. Pár napos még csak a router. A logban ezt találtam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11