Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dynax
tag
sziasztok
xiaomi ac2350-re raktam openwrt-t és szeretném visszarakni a gyárit mert az ac wifi szuper de a sima N-es az katasztrofa és sajna van olyan eszközöm aminek az kell , a lényeg hogy egyszer már megprobáltam visszarakni de félig tégla lett és netinstallhoz hasonlo modszer kellett a visszaállításhoz , biztos van valami egyszerűbb modszer , ha valaki megosztaná velem hálás lennék
-
dynax
tag
ha az openwrt oldal alapján telepítettem egy xiaomi ax3600-ra az ottani openwrt változatot és most kiadom a "firstboot" parancsot akkor visszaáll arra az állapotra a felrakás után volt ? mit takar hogy "nem lesz üres flash" ? az oldalon a lépésről lépésre dolgot még meg tudtam csinálni de kb ennyire vagyok képes
-
dynax
tag
Sziasztok! Xiaomi Redmi Router AC2100-am van és szeretnék rá openwrt-t. Régeben tplinkre raktam többször is openwrt-t de ott csak simán leszedtem egy bin fájlt és mint frisités beadtam a tplinknek utána tudtam konfigurálni. Viszont most ezt az oldalt találtam a routeremhez https://openwrt.org/toh/xiaomi/xiaomi_redmi_router_ac2100#breed_recovery és itt mintha kicsit bonyolultabb lenne a telepités. Rossz helyem nézem vagy tényleg nincs a sima fw frissitéses megoldás ennél a tipusnál ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tudna segíteni valaki ?