- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
Intruder2k5 #8745 üzenetére
a portot átállítottam még éjjel. így eddig egyetlen kísérlet sem érte. bár hozzáteszem ritkán szokott állandó IP-m lenni, de mióta ez a router kezeli a netet, azóta ritkábban kell újracsatlakoznom. egy hét alatt találtak meg, végül is ez annyira nem is rossz. csökkentettem a kapcsolódási kísérletek számát is. az IP tiltást hogy lehet beállítani? ha jól látom ennek nincs grafikus útja.
-
tlac
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8745 üzenetére
Nekem egy 5 számjegyű porton van évek óta, szerintem eddig még nem találták meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest