Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Pont ugyan ez a két típus van nálam is... Valamit elconfigoltáltál... Én javaslom suste kiegészítő oldalt...
1043NDv2 AP, 841NDv8 kliens. Tökéletesen működik, az említett felülettel csináltam én is, sokkal gyorsabb mint bepötyögni luciban, vagy config fájlba beírni.Letöltöd a wds.tar.gz-t majd felrakod luciban mint egy mentést. 9092-őn el is éred a webes felületet. Persze csak a wds meg még pár dolog lesz benne.(beállításaid nem vesznek el ettől, de én javaslok egy factory resetet az egész művelet előtt, a 841-en szerintem amúgy se nagyon kell mit beállítani a 1043 a lényeg ott meg ahogy írja,csak a wifi módot kell átállítanod wds ap-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest