Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, esetleg tudd valaki olyan boltot ahol Fiat Albea 1.4 8v -es 2006-os évjáratú komplett kipufogó szettet lehetne vásárolni? Választ előre is köszönöm.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy van itt új tipo tulajdonos?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
Fiat bravókkal szemezgetek , van valakinek vele tapasztalata? Ugyan úgy egy Fiatott váltana le.
Nézegettem az 1.4T- állítólag igen éhes természete van. Még a hatsebességes váltóval is.
Így az 1.6/120-1.9/150 dízliket is nézegetem.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Integrale #4654 üzenetére
Sprintmonitor adatai szerint 1.4T/140cv =7-9 litereket majszol, azt egy kicsit soknak tartom.Főleg ha Suzukit nézem ugyan ezzel a motorral. Évi 20,000-et megyek. A mostani két autómmal 6,5-el elvagyok. Így megfontolandó nagyon. Igaz azok szívó benzinesek.
-
-
Hoppá mennyi barovó tulaj lett itt kérem szépen.
.ristian:.
Én gyári állapot mániás vagyok, gondolom azok 16-17" kerekekkel van ellátva. ha 6,5-7 a fogyi akkor nekem bőven jó. Nem vagyok egy sportos vezető, de nyugger sem. Majd kipróbáláskor kiderül.Integrale
120 és a 150 lovas, az a T-Jet, a 140 pedig Multiair.Ez a Multiair ez mivel másabb mint egy T-jet? Jobb vagy rosszabb konstrukció?
alázógyík
Az általad írt klímaterelő moci, és féltengely javítása milyen összeget emészt fel a kötelezőkön kívül?
És neked mennyi az átlag fogyid ,mert ahogy írtad neked 120-as kivitelű van.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz .:Kristian:. #4662 üzenetére
Az a baj hogy 150-variáns a piacon szinte nincs is. De még körbejárom a témát.
-
-
válasz Cseri0058 #4673 üzenetére
Egyszer írtam a milyen autót vegyünk topicba,
Céges grande punto 1.3-Multijet volt, 430-ezer volt benne ,hajtotta boldog-boldogtalan míg össze nem törték már teljesen. Így mondhatni egy igazi túlélő,sokat tűrő autónak mondanám.
Jó kocsi, könnyű kormány,főleg ha van benne City, puha kuplung és váltó.
Amit szeret a kipufogó rendszer elkorrodálni 6 éven belül. Így az fogyó eszköznek tekinthető. A műszer fal berezonálni egy bizonyos fordulatnál. Kesztyűtartó ajtó elállni a műszerfal síkjától. Az ajtó zsanér hangosan elkezd kattogni, főleg az anyós oldali. De gépolaj egyhetes áztató kurzus után orvosolható. Kormány nagyfokú kifényesedése.Ami pozitívum, kategóriájában mondhatni csendes, magas ülőfelület ,kényelmes . Nagy kopás ellenállósága van.
Kis szerviz igény , kis költségből fen tartható, viszonylag mindig készleten lévő alkatrész ellátás.
Kulturált beltér.
Olajban mindig a gyári Selénia kapta, soha nem volt vele gond, nem ette, semmi baj nem volt.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz roseane2004 #4718 üzenetére
Lehet butaság, de egy lámpa polírozás is jöhet mellé nem?
-
-
Az új Fiat DCT automa váltó (6-os) mit lehet róla tudni, van olyan kényes mint egy DSG?
-
-
válasz molnarpeter #4880 üzenetére
De elvileg a hatos DCT az olajos. Manapság a kuplung+kettős tömegű az már alap követelmények közé tartozik. Bár az nem mindegy ,hogy milyen a váltó ,mert ami a Volvo & Opel fejlesztett hogy kimegy a világból (persze ez csak képletesen kell érteni) Vagy egy DSG ,ami 200- legfeljebb 250-ezernél megkotlik az egész annak semmi értelme. Vagy én látom rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
Valaki próbálta a Fiat MJET 2-es motorját? Abból is az 1.6-ost?
Legyen az 500 vagy Tipo stb.Érdekelne a véleménye.
-
-
Gondolom hétköznapi dolgokra bőven elég,hatos váltó milyen? Gondolok itt arra hogy puha mint az Alba & Linea vagy Punto esetében vagy olyan németes mint egy H Astra esetében?
És az átlag fogyasztása hogyan alakul nálad?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Sziasztok! Szerintetek ez miért ilyen olcsó, mi lehet ebben a buktató
-
válasz Integrale #6486 üzenetére
Azért kérdem ,mert ebben az ársávban csak a "csík" lámpás kapható, Az FL verziók pedig 800-1M között mocorognak kisebb felszereltséggel. De ezek szerint akár lehet hogy reális az ára
-
Szerintetek utólagos tempomat kiépítése lehetséges FL (2005) Puntoba?
-
Arni9010 & kido.resuri
Nagyon szépen köszönöm!!A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Sziasztok.
Megszeretném kérdezni hogy az Alfa Romeo GT vagy Brera/Spider esetében ezek a 3.2/V6 motorok mennyire betegágy?
Csak azért kérdezem mert nem sok jót hallottam a benzines motorokról.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
-
Sziasztok, Giuliettában levő tct váltó mennyire problémás konstrukció
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs