Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
Azert en meg alaneznek mennyire sikerult jol az magasnyomasu mosas is.(Hogy ha esetleg elbaltazta, akkor meg be lehessen hajtani rajta az uj hutot)
Van aki nekiugrik kozelrol es gyakorlatilag "elborotvalja" a hutot. Nagy nyomasu moso siman laposra behajtogatja a huto lamellait, amin keresztul mar semmi levego nem fog atmenni. -
zoo8800
veterán
(szintén Bravo)
Nekem sose volt valami hű de meggyőző a klíma teljesítménye. Szerintem az automata nem állítja elég hidegre a kifújt levegőt. Kever hozzá egy kis meleget is, ha kell, ha nem...
Máshol 5 fokot olvastam, mint megfelelő kifújt levegő hőmérséklet.rip and tear, until it is done
-
Ha már ott voltál a gumisnál, az első kerekeket is meg kellett volna nézetned. Nekem a tavalyi szettem közül az egyik gumi szálszakadásos volt, a másik felni meg szar. Mindegyik ütött. Mindenképpen megnézetném a futóművet. Ha már ott vagy, legalább az is kiderül, hogy a lengéscsillapítók is jók e. Ha én szerelő lennék és nem én kúrnám el, de látnám, hogy szar, akkor szólok és megcsinálom, ha kell. De mindenképpen szólok. Elve ugye plusz meló, plusz pénz, na meg nem engedek ki ilyet a kezemből. Most azt nem is mondom, hogy esetleg ott kúrták el. Akkor.
-
-
bb0t
senior tag
Kicsit sokba' állt meg 40 lett a vége, csillag csere de azt mondták olyan volt mint ha nem lett volna gyárilag bezsírozva mert semmi külsérelmi nyom nem volt rajta de belül egy deka zsír nem volt. Fékhatást nézetni kell ilyenkor?
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
zoo8800
veterán
Konkrétan tudom, hogy nekem 50-ből megállt a dolog, és a féltengely a régi. Egyik oldalon kellett javítani (el volt kopva a csillag, a kezembe adták, láttam), a másik oldal csak ki lett pucolva és átzsírozva. Jó drágán csinálták, de jó lett.
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
-
Stylewars_kp
őstag
Meg kell próbálni a Bcsabaiak tel számát felhívni ha meg van valahol.
Más: valaki cserélt már Punto 2/B bal első tompított izzót? Nem lehet hozzáférni rendesen.
Le kell szedni a lámpát a helyéről vagy hogyan? Köszi.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külpolitika
- World of Tanks - OFF topic
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- További aktív témák...