- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
viktorhmv #5244 üzenetére
A facén is talán egy valakinek van meg az indexen is.Nekem tjet van bravoban azokkal szerintem nincs gond --olajfogyasztás előfordul 1-2deci ezresenként,turbó csere,javítás is volt néhányban 200ezer környékén de nem jellemző ez a hiba--én 270ezernél tartok,és nálam 190ezernél volt turbócsere,de van akinél már 370ezernél tart!!! Kettőstömegű hibáról se halottam még.Szerintem a motor váltó ugyanaz mint a bravokban,de feltételezem sok alkatrész stb ugyanaz.A fétengelyeket könnyen fogyaszthatja--ha terhelés alatt remeg a kocsi eleje az lehet a gond.A klíma nem tudom ugyanaz e,de vásárláskor kipróbálni fúj e mindenfelé kellő erővel hideget-meleget főleg ha digitális azokkal van gond a bravonál,( tönkremegy a végállás érzékelés az állító motorban,és tör egy közdarabot--5állítómotor van,ha gond van velük le kell venni az egész műszerfalat 3-4órás meló a bravo furomon van szakértője ha kell,maga a közdarab nem drága csak a motor lehet 15körül--ez a hiba mindenkinél előjön ) Meg odafigyelni a váltójára hogy csendes legyen mindegyik fokozatban mert a benne levő M32 GM váltó (insignia,alfa 159) csapágyas lehet,ez 4-5embernél fordult elő tán a bravok között.De mint írtam nem tudom minden műszaki dolog hasonló e a két típusban.Én mernék venni ,bár a delta nem tetszik
a lényeg figyelni: motor,váltó,féltengely,klíma-fűtés
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpársportok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest