Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Patrick #6433 üzenetére
Én most erősen az új autóra hajlok.
2.0 benzines Giulia, majd bejáratás, (~10k km) után irány Hollandia, felokosítani 280-300 lóerőre és kész az álomautó (jó, persze nem egy QV, de így már teljesen jó).
Ami most kérdéses nekem, hogy mit jelent most az új Giuliáknál az Euro6D szabvány. Néztem a konfigurátort és már csak E6D benzinest lehet venni. Ha ez azt jelenti, hogy a benzinesbe részecskeszűrőt raktak, akkor:
A másik meg, hogy 4 év után szoktak jönni a facelift-ek. Ha azon a környéken jönne egy facelift mnodjuk LED lámpákkal, meg pár apróság optimalizálásával, akkor egy kicsit még hajlandó lennék várni.(#6435) gipsztigris
Pofásak ezek a Lanciák is, kár hogy kivérzett a márka. De legalább az Alfát életben tudták tartani.(#6436) máyköl
Az 5 hengeres dízel nagyon kellemes az automatával, a 4 hengereshez annyira nem passzol. De én az M32 váltótól sem félnék, én sokat olvasok 159 témakörben és nem rémlik, hogy gyakran baj lenne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest