Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• asysoft

aktív tag

válasz 1010 #3105 üzenetére

Én is Tigerrel próbálkoztam elsődlegesen, de élénken él emlékeimben, hogy régebben Mac-es fórumokban gyakran biztatták a friss mini tulajokat, hogy "bővítsd a memóriát 1 GB-ra, meglátod, mennyit gyorsul a Tigris", ezek után elgondolkoztam, 384MB-al miképp muzsikálna...
    Gépet eredeti perifériák nélkül kaptam, így kénytelen voltam az itthon fellelhető USB-s eszközöket használni (amelyek, hogy tetézzem a dolgot, Microsoft gyártmányúak:) ).
    Tudtommal Classic környezet csak a régi alkalmazások használatához szükséges, s mivel a 10GB HDD szűkös lehet egy OS X mellett, gondoltam letörlöm. Legközelebb kétszer is meggondolom, mert jelen pillanatban van egy használhatatlan műanyaghalmom... De akkor ezek szerint Tiger lemezével meg lehet formázni a megfelelő formátumra a particiót (ami végülis triviális, de valahogy nem jutott eszembe...), amint lesz egy szusszanásnyi időm az egyetemen, újult erővel vetem bele magam a küzdelembe:)

Új hozzászólás Aktív témák