Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kasza08 őstag válasz  Oldman2

üzenetére Oldman2

üzenetéreSzerintem az mindegy, hogy asztali vagy hordozható Mac ebben az aspektusban.  Én raktam fel MacBook Pro-ra is, és iMac-re is BootCamp segítségével windowst, ugyanazok a hülyeségek jönnek elő. Én raktam fel MacBook Pro-ra is, és iMac-re is BootCamp segítségével windowst, ugyanazok a hülyeségek jönnek elő.
 Köszi az infót, megpróbálom akkor. (Ui.: Menő suli, mi már annak is örültünk anno, ha a miniclipes játékok elfutottak azokon a fehér házas fostömlőkön  ) )
- 

cigam titán válasz  Oldman2

üzenetére Oldman2

üzenetéreÁllapotától függően (no meg hogy mire használnád) remek vétel lehet. Ezt az üzenetet is egy ilyenen írom, annyi a difi, hogy SSD van belül, de HDD-vel sem volt nagyon gáz. Én szeretem. Böngészni, HBO go-t nézni zenét, podcast-et hallgatni, fotókat rendezgetni tökéletes. 
- 

Zefír őstag válasz  Oldman2

üzenetére Oldman2

üzenetéreAzta picsa Akkor nem éri meg eladni, inkább berakom anyámnak... 
 Ebben az esetben elhalasztom a gép cserét... 300k-t összeszedni nem könnyű, és akkor már inkább air-t veszek mint imac-et ennyi pénzből.Főleg, hogy mire meglesz rá a keret, addigra egyetemre fogok járni, ahol jó h van egy laptopom.
- 

Ear001 addikt válasz  Oldman2

üzenetére Oldman2

üzenetéreNagyon is érdemes. Nálam egy ilyen Kingston dolgozik, remekül. 
- 

- 

Xero nagyúr válasz  Oldman2

üzenetére Oldman2

üzenetéreIntel korszak óta ez ilyen. Valószínűleg el akarják kerülni, hogy a véletlenül ott felejtett erősítőn "boomoljon" egy nagyot. Én anno szívtam így meg. Majdnem szívrohamot kaptam. 
 Húzd ki a jack dugót, vedd le teljesen a hangerőt, aztán dugd vissza. Nem fog indításnál "boomolni".
- 

dni őstag 
- 

Xero nagyúr 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én raktam fel MacBook Pro-ra is, és iMac-re is BootCamp segítségével windowst, ugyanazok a hülyeségek jönnek elő.
 Én raktam fel MacBook Pro-ra is, és iMac-re is BootCamp segítségével windowst, ugyanazok a hülyeségek jönnek elő.

)
) 

TigerCat
 TigerCat