Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz #95561216 #30363 üzenetére
Konkrétan milyen panaszt olvastál? Új Mininél olvastad?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz #95561216 #30365 üzenetére
BT és Wifi problémám nekem akkor volt amikor egy router és egy másik gép erősen zavart keltett, konkrétan szaggatott az egerem és a billentyűzetem, ha valamelyik eszköz a kettő közül ki volt kapcsolva akkor nem volt gond. Amint rájöttem, hogy a router a gond (Synology) és lecseréltem azonnal megszűnt minden probléma és azóta sem jelentkezett. Lassan 1 éve hibátlanul megy a BT és a Wifi is. Igaz nem Mini 2018-am van hanem 2012-es de valami hasonló oka lehet a BT és Wifi problémának, de gondolom a tulajok majd írnak ha fennáll a probléma.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kkp900
senior tag
-
Black Dragon
addikt
válasz #95561216 #30374 üzenetére
A merevlemezt egy az egyben kukázhatnák, azzal spórolnának egy csomó helyet, még kisebb, frissebb, kávementes designt kaphatna végre az iMac és igen, SSD kerülhetne már végre bele, akár 256-os, bánom is én. Nem tudom elhinni, hogy 2019-ben még nyomatják a fusion drive dolgot, és bíznak abban, hogy az 1TB-os HDD-ben majd mindenki örülni fog a 32Gb SSD-nek, amit a rendszeren kívül más nem tud használni....
-
-
Black Dragon
addikt
-
blakey
titán
válasz #95561216 #30451 üzenetére
Ezt nehéz megmondani, vásárláskor az akkori vevő lelkiállapota is döntő, van aki minél olcsóbban szeretne egy gépet amit majd ő feltuningol, van aki meg fullosabbat szeretne. Olyat vegyél ami neked is megéri.
-
válasz #95561216 #30484 üzenetére
cmd+Z vagy (Szerkesztés -» Visszavonás)
Ha így nem megy, akkor sem kell egyesével... Átkacsolsz listanézetbe, sorba rendezed hozzáadás dátuma szerint, és már ki is jelölhetsz egyszerre több százat is.oszy
Ott hogyan lehet képeket nézegetni? Rákerestem az autómra, de vagy nem adott eredményt a keresés, vagy a szolgáltatás nem elérhető üzenetet kaptam.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
válasz #95561216 #30713 üzenetére
Erre n+1 megoldás létezik. Tudom a probléma megkerülése, de működik a 2. monitoron is a képernyővédő. pl. iScreenSaver
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz #95561216 #30715 üzenetére
Egyébként igen. Részemről az vált be legjobban, hogy egyrészt nem engedem elaludni, vagy hosszú képernyő kikapcsolási időt állítok be képernyővédővel (így szintén nem alszik el, de 5 mp-en belül zárol). Ha azonnali megoldás kell, zárolásra billentyűzetkombó...
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
blakey
titán
válasz #95561216 #30952 üzenetére
Fusiondrive van bennük, annyira nem vészes, nálam külső SSD-n fut a rendszer.
-
csedaviasd
csendes tag
válasz #95561216 #30963 üzenetére
Erre nem is gondoltam, majd utána nézek de jó, hogy említetted!
@Alex91 Ez egy gyors SSD és valamivel valószínű még gyorsabb is lesz mint egy külső.
@cigam Egyenlőre nem jelent hátrányt a Fusion de gondolom majd ha több program lesz rajta eléggé be fog lassulni, igaz nem használok sokmindent, majd kiderül Az usb jó lehet, arról azt írták, hogy kb 85%-a a sebessége egy tunderbolthoz képest ami nem zavarna, viszont nem tudja ezt az úgynevezett "trim" funkciót, nem tudom ez pontosan mi de majd utána nézek.
@oszy Külföldi fórumokat olvasgatva ez a leggyorsabb, illetve nem lógna ki hátul egy kábel rajta SSD-vel, ezért írtam ezt, persze nem mintha annyira zavarna.
-
válasz #95561216 #30996 üzenetére
Van benne merevlemez? A hangfalat tehetnéd egy kis emelvényre, pl. [link], ami alatt kényelmesen elfér a mini. Szerintem a lakberendezési boltokban is kapható hasonló(olcsóbban). Sőt! akár el is dughatod a monitor mögé/asztal alá
-
-
Snoop-y
veterán
válasz #95561216 #31103 üzenetére
Jo persze. nem mindenki dolgozik egy uvegfalu design studioban csak esetleg most ismerkedik egy Mac el es miert ne csinalja igy ha megeri?
Plane ezeket a modelleket most kb dobaljak utanad kijott az uj modell ezek meg keszleten ragadtak.
Mit zavar egyetlen kabel es a radugott SSD?En pl pont most gondolkodom egy HUB beszerzesen mert marha idegesito mindenhez felallni es a gep moge nezni mert szembol marhara nem latom ,hogy mit tapicskolok a gep hatuljan ha hasznalnam az alabbiakat
- SD kartya
- Yubikey
- USB meghajtoNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
blakey
titán
Nehogy egy USB-n lógó 2,5-es ház gondot okozzon, akár dizájn változatban is kapható.
-
Alex91
félisten
Felhasznalastol fugg, de nalam nagyon sok minden log rajta. Szerintem asztali gepnel nem olyan nagy gaz, persze letisztultabb, ha nincs ra kotve semmi kulso. Hordozhatonal mar kevesbe viselnem el en is.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
blakey
titán
válasz #95561216 #31114 üzenetére
Egy rendszerlemez nem a világvége és szépen megoldható, hogy ne legyen zavaró. Egyébként meg inkább lógjon ki valami minthogy félévente takarítsam a kijelző belsejét, mert továbbra sem oldották meg a porosodás problémát. Pedig nagyon akartam megint egy iMac-et. Inkább vettem egy 27"-os monitort és nemsokára megveszem az minit SSD-vel.
-
-
Snoop-y
veterán
válasz #95561216 #31120 üzenetére
Azt probaltam meg szemleltetni, hogy a nagy Designolasban neha Alma baratunk elfelejti ,hogy mi a fontos. Az eger vevoegyseget nem lehet bedugni a Macbook-ba mert valahogy eltunt rola az USB
Lehet normalisan is hasznalni ha van rajta TB csatlakozo miert ne dugjak ra egy kulso SSD-t? Lehet ,hogy pont munkahoz kell majd. Es ha mar rajta van nem mindegy ,hogy arrol akkor bootol is majd a gep? Miert faj az?
mod:
Ezekszerint te semmilyen csatlakozojat nem hasznalod az iMac-nek?
Mit csinalsz te a geppel? Pl hogyan kerulnek ra fileok? Az eleg egyedi esetnek tunik ,hogy pont egy grafikai studioban hasznalod munkara es mindent IS FTP-n vagy valamilyen cloud szolgaltaton keresztul kapsz meg.
De egy maganember pl szeretne a sajat fenykepeit is feltolteni etc...
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz #95561216 #31123 üzenetére
Nalunk asszony fotozik es en vagyok a muszaki hattere (kepeket lementeni master fileokat duplikalni cloudban letarolni kesz dolgokat megosztani etc) de ez csak hobbi. Pont ezert mindegy is mi log ki a gepbol ugysem 8 orat ulok elotte illetve amik ra vannak akasztva azok egyelore nem zavarnak semmilyen tevekenysegben.
Lehetne wifizni a fenykepezogepbol de tokom se akar egy 64GB-os kartyarol vacakolni meg fogyasztani kulon ezzel a fenykepezo akkujat. Kartya ki kartya be
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
kkp900
senior tag
válasz #95561216 #31167 üzenetére
Ha a 2018-as Mac Miniről beszélünk akkor én próbáltam de akkor még amikor vettem márciusban nem nagyon akarták elvállalni főleg nem gyorsan aznaposra! De hátha valakinek van már vele tapasztalata azóta. Amúgy nem jár garancia vesztéssel,ha a márkaszervizek közül valamelyikben rakják bele.
Most akciós is az Alzanal 10 év garival a 8GB amiből már 2 kell úgyis bele.
És most csak 25 be fájna a 16 GB. De lehet te nagyobbat szeretnél bele rakni..https://www.alza.hu/crucial-so-dimm-8-gb-ddr4-2666-mhz-cl19-single-ranked-d5517600.htm
-
-
blakey
titán
válasz #95561216 #31184 üzenetére
A Power Nap bizonyos programokra vonatkozik. Egyébként ez iMac?- mert nem látom a "Computer Sleep" funkciót, nálam ott kell beállítani ha nem szeretném alvó módba tenni.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #95561216 #31190 üzenetére
Érdekes, nekem 2012-es mini és ott a Computer sleep meg a Display sleep is.
Elképzelhető, hogy úgy jó lesz.(#31191) Syl
Az új gépeken valószínűleg már változtattak, nálam még úgy van ahogy írtam, nem Macbook.
Itt megnézheted.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #95561216 #31254 üzenetére
Szerintem 32GB de ha van rá keret akkor a 64Gb az igazi.
Számomra a 32GB elég lesz.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz #95561216 #31322 üzenetére
Írnám, hogy bármilyen felbontásút vehetsz mellé, demég nem próbáltam, valószínűleg elfordítva sem lesz gond. Az OS jól kezeli, irodában sokan használnak 2 monitort.
-
válasz #95561216 #31322 üzenetére
Én két monitorral használom. Egy 32" 4K 2560x1440px (1x-ben) és egy 23" Full-HD 1920x1080px. Szépen viszi. De nincs gondja a 3840x2160px (1x) felbontással sem, csak az már nem látom
Mininek egy a halála, mint bármelyik Intel GPU-val szerelt gépnek: a retina felbontástól (pl. 2560x1440px 2x) iszonyat laggol az egész rendszer, plusz a CPU-t az egekig tekeri.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
allein
addikt
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz #95561216 #31519 üzenetére
Érdekes, Windows alatt nem jelentkezik a probléma, sőt, a régi MacBook Pro-val sem. De mindegy, ezzel együtt tudok élni...
A nagyobb baj, hogy a betűsimítás a Catalina megjelenésével megint változott és még rosszabb lett a szöveg olvashatósága. Gondolom retinára akarnak terelni mindenkit.
-
TigerCat
nagyúr
válasz #95561216 #31522 üzenetére
Oksi. Pedig ha beadná a kulcsot, ezt venném: LG 38WK95C-W Ezek szerint inkább más? Mondjuk retinához közeli nem nagyon van ilyen méretben...
-
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz #95561216 #31697 üzenetére
Az a gáz, hogy itt a topikban ez nem megengedett tartalom, mert hirdetésnek minősül. Szóval ha megoldható, kérlek intézd privátban, vagy tedd fel az apróra. Ezt a témát most zártam. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs