Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Ventura-val vettem az M2 Mini-t, azzal lettem Mac-es. Valahol 13.3-13.4 körül lett teljesen használható, az alaprendszer addig kicsit nyöszörgős volt. Nekem nem volt nagy újdonság, mivel azzal léptem be a macOS világába, de aki régebb óta Mac-ezett az anyázott rendesen.
A 14 debütálásánál szintén kellett 1-2 alverzió mire minden a helyére került. Ha jól emlékszem ennél jött egy bug amitől az USB-s dokkolók/hub-ok elfoshatták magukat. Szerencsére a Dell dokkolómat meg az Orico HUB-ot nem érintette így a gép némi kompromisszummal de munkaképes maradt, de az Agptek-et majd fél évig nem tudtam használni. Ha csatlakoztattam, a Mini végtelen ciklusba került elszállt és bootloop-ba ragadt. Én megúsztam ennyivel volt kinél a logic board-nak is meszeltek.
Tavaly jött a 15 és az első pár alverzióig ment a nyöszörgés... Kb. a 15.3-tól állt helyre a világbéke.
A macOS 26-tal eddig nálam semmi lényeges probléma sincs. (mint írtam azt leszámítva, ha hideg-indítom, a login screen-ről kell neki ~10s mire lefut a csík)
Viszont az iOS26-tal nálam valami nem kerek. A telefon az én használati szokásaimmal 18-on simán elketyegett 2,5 napig egy töltéssel (20-80 között tartom) most örülök ha 1-1,5 napig bírja. 63 ciklus ment bele 2024 decembere óta, tehát azt sem lehet mondani, hogy legatyásodott. Telefonálok pár percet merül pár %-ot. Ránézek a Mail-re, Photos-ra iMessages-re, stb... nem pörgetem, csak gyorsan átfutom, merül több %-ot... Valóban olyan mint ha valami beragadna és pörgetné. Elborul az agyam, csinálok egy mentést, lesatírozom a gyászba és újrahúzom. -
Nalam szerencsere, a beta idoszak alatt kb minden bug ki lett kupalva, ami a hasznalatot nehezitette. Kb 80-90 nyitott hibajegyem volt. Mostanra, csak aprobb grafikai glitchek maradtak. Pl. itt macOS-en neha fekete a menubar egy reszenek a hattere, vagy pl. a Messages.app -ban, ha az ablak inaktib, akkor nem latszik, hogy melyik cimzett van kijelolve, ha az aktualisan kijelolt cimzett ki van pinelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Gamer PC - i5 9600k, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest