Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
Akkor ezek szerint senki nem hasznaljak rajtam kivul a parancsokat. Nekem 2 van bellitva, h gombnyomasra inditsa a pc-ket wake on lan-on keresztul. Baromi kenyelmes volt eddig, de most el lett baxva es a parancsok ikon nem kerul ki a menuszlagra. A vezerlopult vagy mihez adom hozza es ott klattyintok ra (mar ha mukodik egyaltalan), akkor pedig feljon egy ablak benne a ket paranccsal. Igy most tobbet kell kinlodni mire elinditom a gepet. Remelem javitjak majd.
Ami viszont erdekes, h mintha szebb lenne a szoveg a monitoron. Gondolom a design valtassal a betutipus is valtozhatott. -
miresz
veterán
Hát szerintem van mit! Pl. A spotlite egy csomószor a képernyő legtetején jön be úgy, hogy épp csak az alja látszik. Elöszőr azt hittem meg sem nyitotta. Aztán lejebb húzom akkor egy darabig jó aztán megint felugrik oda. Ez eddig szerintem a leg bugossabb mac os és ios lett ami valaha is kiadtak. Ezt a liquid glasst sem lehet kikapcsolni teljesen, ez is baromi zavaró!
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest