Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zacci

senior tag

válasz vadkörte #44800 üzenetére

Annyira priorizált, hogy nem csak a frissítés letöltése állt meg, hanem a double commander is lehasalt. Még a hálózati drive könyvtárait sem volt képes listázni.
    Ez nem biztos, hogy a rendszer hibája, lehet a double commanderé, mert leküldtem a fájl másolást (nem tudom hogy hívják a funkciót, de a tc-ben is van), hogy közben matassak a hálózati driveon, miközben másol, de ez már sok volt neki. Utána vettem észre, hogy még a frissítések letöltése is megállt.
    Majd tesztelem Commander One-al, ha lehet külön ablaxba küldeni a fájl másolást oszt kiderül...

Pont itt a baj a rendszerrel. A linux soha nem volt sem felhasználóbarát sem pedig jól működő gui-val megáldva. A Macos is szenved tőle, de hozzáteszem azért jobb, mint sok linux disztri.

"Jééézus ereje... :DDD :DDD :DDD"
    Nem, ez a hw ereje :DDD

Egyébként nagyon nehezedre esne azokat a rohat ÉKEZETEKET használni? Fájdalom a hsz-aid olvasni.

Tessék a Te kedvedért, mert húsvét van :)

• zacci

senior tag

válasz vadkörte #44800 üzenetére

Pont a double commanderrel szivtam egy hatalmasat minap. Ekkora fhost reg lattam, pedig biztam benne h ez vegre jo lesz. Masolok halozatra es gigabit helyett csak kb. 500mbit-el tolja. Hat mondom jo, de legalabb mukodik. Erre megszakad a masolas es utana meg winfos alol sem lehetett torolni a felmasolt fajlt. Irany a truenas putty es onnansikerult torolnom. Erdekes mert ugyan ez a masolasi manover finderbol latszolag gyorsabb volt, de legalabbis rendben megcsinalta a feladatot. Win alatt tc alol sincs semmi problema a halozati masolassal. Csak a double commander muvel ilyesmit. Es mar nem igazan erdekel a miertje. Dobom ki a picsbe az olyan programot, ami ilyen faxsagokat muvel, pedig biztam benne…
    Most jon a commander one, hatha az kepes alap feladatok elvegzesere.

Új hozzászólás Aktív témák