Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kkp900

senior tag

válasz blakey #38163 üzenetére

Először csináltam egy Time Maschinet a biztonságért az SD -met legyalultam miatta. Aztán simán Újra telepítettem a gépről. Úgy hiogy mindent töröltem előtte a SSD-jéről! Vissza is kaptam rengeteg helyet már 150 GB volt csak szabad.. Programok 60 GB foglaltak az évek során...de nem tudom mire.. Most ugyan azok vannak fent kb és 217 GB szabad van a 256-ból. Ami macera volt az a megvásárolt mástól levő programoknál a vissza keresés ,hogy honnan vettem ,mert van ahol fiókot kellett csinálni volt ahol csak emialben küldték a Key kódokat több évvel ezelőtt. Na ezekkel eljátszottam, de maga a telepítések pikk pakk megvoltak örülök ,hogy rád hallgattam , mert annak idején is mindig leírtad, hogy szűz rendszer a legjobb. Most az NTFS se vacakolt minden jó sőt a Transmissionnal sokkal gyorsabban tölt le mint eddig. Na az vicces amúgy ,hogy eddig kb 60M-nal jöttek maximum, most meg néha 100M is meg van az 1000 netemből. Csak egy bajom van ,hogy most sem tudom a zenéket lejátszani a Homepod Minin ahogy eddig se sikerült kb nyári frissítés óta. Pedig újra volt telepítve a Homepod is már. Elindul a zene és 3-4 másodperc után megszakad és néha fel fel szól egy hang ,és kb ennyi... Iphonennal Apple TV-vel tökéletes Mac MINI 2018-assal semmi hang vagyis pár másodperc csak.. Amúgy minden rendben a Minivel semmi újra indulás kék halál meg a ventit se hallom csak mikor a külső vinyóra másoltam adatokat akkor de sokkal halkabb volt mint máskor. Szóval biztos valami rohadt program akarta szerencsétlent kinyírni... De megoldottam már dollár jelek meg ,hogy hol a legolcsóbb a 2021-es M1-es nézegettem .. :F De nem kell, remélem még egy jó pár évig el leszek vele . :R

És csak ajánlani tudom ezt a mostani verziót ,mert sokkal gyorsabb az én Mac minimmel is.

Új hozzászólás Aktív témák